Baba ruházat

Egy gyermek születése hatalmas öröm minden családban. Azonban az öröm mellé aggodalom is vegyül, mindenki a legjobbat szeretné a kis újszülöttnek. Rengeteg dologra van szükség, ezeket általában igyekszünk beszerezni a kicsi érkezéséig. Az egyik legizgalmasabb rész a babaruházat összeválogatása. Ezt általában az anyák vállalják magukra, és az ő ízlésüket tükrözi. Van, aki ragaszkodik a baba neméhez illő színkavalkádban és van, aki inkább az uniszex változatokat preferálja.

Akár a saját babádnak szeretnél válogatni, akár ajándékötletet keresel, a legjobb helyen jársz!

Az Eking kínálatában rengetegféle Disney-s babaterméket találsz. Vásárolhatsz rágókát, babajátékokat, ágyneműt és természetesen babaruházatot. Ebben a kategóriában a babaruhákat találod, válogass kedvedre!

Milyen babaruházatra lesz szükséged a baba érkezésekor?

Amikor a baba első szettjét vásároljuk, akkor át kell gondolnunk, hogy milyen ruhadarabokra lesz szükségünk. Az egyik legjobb találmány a body, amelyből számtalan darabra lesz szükség. Előfordulhat ugyanis, hogy napközben is többször le kell cserélni, hiszen kifolyhat a pelenka, lebüfizheti, bármi baleset érheti. Vásárolj hát belőle elegendő mennyiséget!

A kezdeti időkben, amíg a baba csak fekszik, a legjobb választás, ha rugdalózót adsz rá. Ez teljesen körbeöleli a kis testét, és a lábfejét is betakarja. Ezenkívül pelenkázáskor könnyen kinyitható, és így egyszerűen tisztába tehető a gyermek. 

Később, ha forgolódni kezd és többet mozog, akkor használhatsz külön babafelsőt és babanadrágot. Ha nagyon meleg van, akkor a kislányokra egy cuki szoknyát, a kisfiúkra rövidnadrágot is adhatsz, a pelenkát a body védeni, tartani fogja. Nyáron mindig gondoskodj a fényvédelemről! 

Ha sétálni viszed, akkor adj rá kis sapkát, nyáron a napsugárzás ellen, télen pedig a szél és a hideg ellen. 

Mit vigyél babalátogatóba?

Amikor egy kisbaba megérkezik, akkor a rokonok, barátok, szomszédok bejelentkeznek babalátogatóba. Ilyenkor úgy illik, hogy ajándékot vigyünk az anyának, az apának és természetesen a babának. Ha van már nagyobb gyermek a családban, akkor róla se feledkezzünk meg!

Az anyuka számára vigyél egy szép virágcsokrot és valami finomságot, amit szeret. Régen szokás volt főtt ételt vinni a kismamának, hiszen a főzés nagy munka egy újszülött mellett. Ma, az ételrendelések világában már nem ennyire értékes ez a szokás, de ha nálatok ez belefér, akkor főzz valami finomat, vagy süss egy tepsi sütit.

Az újdonsült apuka részére általában egy üveg ital dukál, a babának pedig nyugodtan válassz valami szép kis ruhadarabot, azzal nem lehet mellélőni. Legjobb választás egy body szett vagy egy rugdalózó sapkával, esetleg egy összeillő babafelső-babanadrág összeállítás.

Milyen babaruházatot találsz nálunk?

Az általunk forgalmazott babaruhák 100% pamutból készültek, ezáltal a legjobb választás lesz a kisbaba számára. A pamut puha, antiallergén, a nedvességet könnyen elpárologtatja. A babaruha mosásához használj speciális mosóport, mert a baba bőre nagyon érzékeny. Ha szeretnéd fertőtleníteni, akkor ki is vasalhatod. 

A babaruháink kedves Disney mintákkal vannak díszítve. Találsz kisfiús, kislányos vagy uniszex változatot is. Vásárolhatsz Micimackós body szettet, és többféle rugdalózót Micimackó, Dumbó, Bambi mintával. 

Baba felsőinken és nadrágainkon is Disney mesefigurák vannak, ezeket kétdarabos szettekben vásárolhatod meg. A sapkákat különféle Micimackós mintákkal készítették el, többféle színben.

Bármilyen babaruhát is vásárolsz nálunk, a legjobbat választod a babának. Csak kattints a kiválasztott ruhára, és tedd a kosárba. Figyelj arra, hogy megfelelő méretet válasz ki! Jó böngészést!