Ovis felszerelés csomagok

Az ovis felszereléscsomagok megkönnyítik a szeptemberi tanévkezdést!

Az első gyermeknél minden szülőnek minden újdonság. Így van ez az első éjszakai etetésekkel, az első pancsival, később a hozzátáplálással. Mire a kicsi eléri a négyéves kort, az óvoda válik a legújabb slágerré. Az ovikezdés gyakran jelent a szülőknek fejfájást, ám a következő bejegyzés elolvasása, illetve egy ovis felszereléscsomag beszerzése után már csak a tökéletes ovit kell megtalálni, az ideális óvó nénivel!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Az óvoda nagy változás minden gyerkőc életében

Az ovi az az időszak, amit minden gyerkőc általában ugyanúgy él meg. Már augusztusban arról szól minden, hogy ő bizony már “nagyfiú” vagy “nagylány”, mert ő már óvodába megy! Jó is, ha így gondolja, hiszen ebbe a gondolatba kell majd kapaszkodni az első nap is. 

Az egész oviba járás mizéria első néhány napja sok gyerkőcnél okoz krokodilkönnyeket. Minden szép és jó addig, amíg nem realizálja, hogy ott bizony se Anya, se Apa, se a Nagyi nem lesznek vele. Az, hogy hogyan köszönsz el tőle, nagyon fontos! Ne dramatizáld túl, ha nem is esik jól a lelkednek, hogy ott hagyod, ezt ő ne lássa az arcodon! Az is segít, ha már az óvodakezdés előtt végigzongorázod vele a napirendet. Hogy reggel felkeltek, otthon mi lesz a dolga, hogyan mentek az oviba, meddig marad majd ott, végül beszéljétek meg, hogy délután mész érte. Ez a legfontosabb információ, amit meg kell értenie: Te mindig érte fogsz menni.

Persze az egész beszokásban segít, ha visztek magatokkal valakit! A kedvenc plüsst vagy játékot. Ugyan az óvó nénik ezt nem támogatják, legalábbis azt nem, ha az első után már kettő, három, majd egy játékhadsereg jön. Egyetlen plüssből azonban nem lesz baj. Ne felejtsd el rárajzolni valahova textilfilccel a gyerek jelét, hiszen bent lehet lesz egy ikertesója a legkedvesebb játéknak. 

Az ovis felszerelést csomagban érdemes beszerezni

Minden óvoda pedagógusai más-más listát adnak a szülőknek, ám az oviszsákba ugyanaz szokott általában belekerülni. A kicsi megnyugtatásáért elrejthetsz benne egy képet rólatok, hogy ha nagyon hiányoztok, akkor ott a képen ott lesztek vele. 

A nálunk kapható ovis felszerelések csomagban összeállítva azért készültek, hogy segítsük a szülők dolgát. Minden csomag egy mese karaktereivel van díszítve. Ezt mindig úgy érdemes kiválasztani, hogy szemetek fényének kedvence díszítse. 

Miért jobb csomagban, mint külön? Egyrészt sokkal kevésbé fogja így megterhelni a pénztárcádat. Ami azonban ennél talán fontosabb, az az, hogy így gyermeked tudni fogja, mi az övé. Ha neki Anna és Elsa díszíti kiegészítőit, akkor a többiek zsákjai között hamar meg fogja találni a sajátját. A csomagok esetében sem úszod azonban meg, ezekre is rá kell írni a gyerkőc jelét.

Miért nem elég, ha mindene szettben van?

Nos a különböző szettek nem csupán nálatok örvendenek népszerűségnek. Ráadásul nagy rá az esély, hogy Bogyó és Babóca nem csupán egy gyermek kedvenc meséje. Éppen ezért kell megjelölni a gyermek holmijait. Hidd el, egy óvodás hatalmas hisztit, veszekedést, sőt akár verekedést is tud csapni abból, hogy ha azt, ami az övé, másnál látja. Az ilyen harcokat úgy könnyű lecsillapítani, ha az adott tárgyon ott van a tulajdonos neve, ovisok esetében a jel. Hiszen egy jel egy gyerkőchöz tartozik.

Most jársz nálunk először? Nos, akkor érdemes lehet körülnézned! Oldalunk kínálatában mindent megtalálhatsz, amire egy óvodás és kisiskolás gyereknek szüksége lehet!