Gyerek esernyő

Miért fontos a gyerekesernyő?

Miért kell nektek is gyerekesernyő? Ahogy beköszönt a ősz, úgy kerülnek elő az egyre gyakoribb esőzések miatt az esernyők. Megázni senki nem szeret, ám az esőkabátot az első pár hétben még soknak érezhetjük. Sok szülő egyszerűen gyermeke kezébe nyom egy felnőtteknek készült esernyőt, amikor megindul a zuhé, ez azonban ritkán bizonyul jó döntésnek. 

Miért fontos, hogy legyen otthon külön gyerekesernyő? Hogyan válaszd ki gyermekedét? Meddig kell gyerekesernyőt használni? Ezekről a kérdésekről mind szó lesz, sőt arról is, hogy mire van minden gyereknek szüksége az ősz és az új tanév beköszöntével!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Miért ne a felnőtteknek készült esernyők egyikét add a gyereknek?

Mielőtt elvesznénk a lehetőségek tengerében, hogy mi alapján érdemes kiválasztani a tökéletes gyerekesernyőt, mindenképp szót kell arról is ejteni, miért ne az otthoniak egyikét add a kezébe!

Az ovis és az iskoláskorú gyerekeknek, ha hiszed, ha nem, nagyon nehéz a mi esernyőinket fogni. A felnőtt “hagyományos” esernyők, amelyeknek kunkori a fogókája, borzasztóan nehezek a kicsik számára. Ha ezek egyikét adod a kezébe, éppen olyan könnyen fogja tudni egyensúlyozni a feje felett, mint amennyire te tudod a heti nagybevásárlást!

Most teljesen jogosan sóhajthatsz fel, hogy oké, de az összecsukható esernyők, amik elférnek a táskádban is akár, igazán könnyűek, majd azt odaadod a gyereknek. Nos, az igaz, hogy ezek az esernyők pehelysúlyúak, ám sajnos a gyerekek számára ezek sem ideálisak. Hogy miért? Mert számukra nagyon nehéz megfogni őket! Az összecsukható esernyőknek kicsi a fogórészük, a gyerekek számára pedig nem könnyű feladat azt szorongatva megtartani maguk felett. 

Milyen a tökéletes gyerekesernyő?

Az ideális gyerekesernyő éppen olyan, mint amilyet itt nálunk is találhatsz! Könnyű, mégis nagy annyira, hogy elférjen alatta a gyerkőc és egy hátizsák is, a fogantyúja pedig hosszú és nagy, hogy kényelmesen lehessen tartani. Nézz körbe webáruházunk esernyő kínálatában, nem fogsz csalódni! Hogyan válassz? Nos, szerintünk az a legjobb, ha gyermekeddel együtt ültök le a gép elé, és így választjátok ki a leendő esernyőt. Hogy miért?

Nagyon egyszerű: a gyerekek sokkal jobban vigyáznak arra, ami közel áll a szívükhöz. Ha az esernyőjén kedvenc mesefigurái mosolyognak, biztos lehetsz abban, hogy nagyon oda fog rá figyelni, hogy ne veszítse el, törje szét vagy rongálja meg máshogy. 

Mi lesz, ha hétvégén szakad le az ég?!

Az oviba és suliba egy szépséges, színes esernyővel hamar el lehet jutni. A hétköznapok során nem is kell különösebben aggódni, ha esik egész nap, hiszen a pedagógusok megannyi ötletükkel könnyedén lekötik a gyerkőcöt egész nap, neked már csak a vacsoráról és az időben történő ágyba keveredésről kell gondoskodni.

Na de mi lesz a hétvégékkel? A legtöbb szülő - nagyon helyesen - kinti programokat tervez, hiszen odakint könnyű lefárasztani a legmozgékonyabb gyerekeket is. Amikor azonban beborul, és egész hétvégén esik, sok szülő érzi tehetetlennek magát. Ne aggódj, mi tudjuk, mi az a program, amit minden gyerkőc nagyon élvez, és nem kell elhagyni miatta az otthonotokat!

Mire lehet még otthon szükség?

Hasonlóan az esernyőkhöz, van még néhány eszköz, amely jobb, ha gyerekbiztos! Ilyen például mindaz, amit az ebédlőben használtok! A hagyományos étkészlet, tányér, pohár túl nagy és nehéz a gyermekeknek. 

Nézz körül az oldalunkon, hiszen nálunk mindent is megtalálhatsz, amire csak szükség lehet otthon, ráadásul termékeink mindegyikén mesehősök mosolyognak.

Disney mesehőssel mintázott gyerek esernyőre minden évszakban szükség van, főleg ősszel és tavasszal, amikor többször borongós az időjárás. Tökéletes választás az óvodás és kisiskolás gyerekeknek, hiszen kifejezetten hozzájuk lett kialakítva, méretezve, igazítva. Nem csak hasznos darab, de kislányoknak nagyon csajos és kisfiúknak nagyon vagány kiegészítője lehet az öltözéknek, főleg ha népszerű mesefigurával van díszítve. Vásárold meg manuális, automata, vagy összecsukható kivitelben.