Ovis cuccok

Nagyszerű ovis cuccok vannak ebben a kategóriában! Az oldalunkon minden megtalálhatsz, amire csak szüksége lehet szemetek fényének az oviban! Az ovi első napja minden szülőnek, na meg gyerkőcnek izgalmas időszak. A legtöbb óvoda ugyanazt a felszerelést várja el az anyukáktól és gyermekeiktől. Azért, hogy egyszerűbben be tudd szerezni a legtöbb dolgot, amelyet az óvó nénik elvárnak, nézz körül itt, az oldalunkon!

A legfontosabb a felszerelés darabjai közül természetesen az ágynemű, amelyből nagyon sokféle mesefigurával díszített darabot találhatsz nálunk. Ne felejts el egy pótágyneműt is beszerezni, ha történne esetleg valami baleset!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Milyen ovis cuccokra lehet szükséged?

A szeptember minden gyermeknek izgalmas időszak kezdetét jelenti 3 éves kor fölött. Az óvoda és az iskola kezdése minden gyermek számára nagyon különleges, mi pedig készen állunk rá, hogy minden óvodásnak és iskolásnak segítsünk, hogy magával vihesse a kedvenc mesehősét. 

Az óvodásoknak alapvetően mind ugyanarra van szükségük:

  • pohárra
  • ágyneműre
  • oviszsákra
  • tornazsákra (amiben elfér a tesicucc)
  • kistáskára, amiben elfér minden játék
  • szendvicsesdobozra
  • kulacsra

Ha szeretnél időt spórolni, akkor mindenképp szerezd be gyermekednek az alapfelszerelést egy szett keretein belül!

A felszerelés legfontosabb eleme persze az ágynemű. Nem véletlenül mondjuk ezt. Amikor a gyermeked oviba kerül, akkor minden újdonság számára. Szokatlan neki a sok gyerkőc, ahogy az is, hogy nem Te segítesz neki, nem Te játszol vele, nem Te adsz neki enni vagy inni. Aggódnod persze nem kell, az óvó nénik azért vannak, hogy egész nap helyettesítenek téged a gyerkőc számára.

Az ágyneműnek délután jut főszerep, amikor a délutáni szundikáláshoz készülnek elő. Ilyenkor a legtöbb gyerek nehezen tud elaludni, hiszen a környezetük egészen új. Az óvó nénik persze zseniális munkát végeznek, és a legtöbb gyerkőcöt el tudják szenderíteni. Ebben azonban nagy segítségükre van az, ha az ágyneműnek éppen olyan illata van, mint az otthoninak. Az otthon kimosott ágyneműbe vackolódva minden gyerkőc megnyugszik és szépen lassan elalszik.

Nálunk olyan ágyneműk és egyéb ovis cuccok közül válogathattok, amelyeken mind ott díszeleg gyermeked kedvenc mesefigurája. Ez azért jó, mert a szívének kedves minta még otthonosabbá teszi majd az ovis ágyikóját.

Az oviban természetesen fogmosó cuccra is szüksége lesz többek között a kicsinek, és jó, ha egy kedvenc mesehősével ellátott pohárban tarthatja a fogkeféjét. Ha minden ovis cuccán ugyanaz a mesefigura szerepel, akkor sokkal egyszerűbben fel fogja tudni ismerni, melyik holmi az övé.

Néhány további tuti tipp az ovis gyerkőcök cuccaihoz!

Az a helyzet, hogy az oviban - mivel sok gyerkőc jár ugyanabba a csoportba - gyakran okoz fejfájást, sírást és veszekedést, ha két egyforma holmi kerül be a csoportszobába. Ilyen lehet akár egy plüssfigura is. Ugyan a gyerkőcök megtanulnak az oviban osztozkodni, mégsem mindegy, hogy a nap végén ki viszi haza az adott játékot. Mindenképp firkantsd fel mindenre a gyerkőc jelét, hogy az ilyen viták elkerülhetőek lehessenek! A plüssök esetében a címke, a műanyag játékok esetében pedig a talp, az autók alja, a babák ruháinak belse jelenthet jó felületet.

Az oviba is érdemes bevinni otthonról valami finomat - például teát - egy kulacsban, ha úgy veszed már otthon is észre, hogy a gyerkőc keveset iszik a nap folyamán. Ha a kedvenc innivalóját magával viheti, azt biztosan meg fogja inni.

Szükségetek lenne még valamire? Nézz körül oldalunkon, és találj meg mindent, amire csak szükségetek lehet otthon vagy az oviban!