Ovis zsák

Közeleg a szeptember, ideje beszerezni gyermekednek egy oviszsákot. Hogy mi is ez a kiegészítő? Nos, röviden és tömören egy olyan, zsebekkel ellátott kiegészítő, amelyben szépen rendezetten lehet tartani a gyermeked minden dolgát. A váltóruháját, az alvós plüssét, a fogmosó cuccát és minden mást, amelyre napközben szüksége lehet.

A mi oviszsákjaink ideális méretűek, tökéletesen elférnek a gyerekekre tervezett vállfákon. A madzagot könnyű megkötni a tetején, a cipzár segítségével a kisfiúk és kislányok bármikor hozzáférhetnek a cuccaikhoz. Válaszd ki azt a mintát, amely leginkább tetszik kiscsoportos gyerkőcödnek!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Mire való az oviszsák?

Az oviszsák egy igazán hasznos kiegészítője minden 3-7 éves óvodásnak. A hétköznapjaik része, hiszen ebből kerül elő minden: a fogmosó felszerelés, az alvós plüss, a váltóruha és a legszükségesebb apróságok is. Elengedhetetlen, hogy ez a kiegészítő tökéletesen illeszkedjen egy óvodásokra tervezett vállfára, elején cipzárral legyen ellátva, illetve lehetőleg legyen néhány zsebe, hiszen így válik igazán egyszerűvé a használata. A legnagyobb tárolórészbe kerülnek általában a ruhák, míg az apróbbakba a fogmosáshoz használt kellékek, a plüss, esetleg hajpánt, hajgumi, kis kocsik, kulacs kerülhetnek.

A legjobb, ha 100% pamutból készül és kb. 45 x 60 cm a mérete. Utóbbi adat azért fontos, mert egymás mellett több zsáknak is el kell férnie kényelmesen. 

Miért ideálisak a mi oviszsákjaink?

Ameddig egy felnőtt szemszögéből a fenti feltételeknek kell teljesülnie, addig egy gyerek egészen más szempontok alapján közelíti meg a kérdést. Számára az ideális oviszsák az, amit hozzá közel álló minta díszít, és amiről egyszerűen meg lehet állapítani, hogy az övé. Az sem árt, ha illik minden más ovis dolgának díszítéséhez. 

Nos, az Eking-féle varázslattal és minőséggel ellátott oviszsákok között kedvedre válogathatsz. A mi kiegészítőink prémiumminőségűek és egyszerre teljesítik a felnőttek és a gyerekek összes kívánságát. Megannyi különböző, egyedi mintát találhatsz nálunk: állatokat, szuperhősöket, na meg rajzfilmkaraktereket is. Mivel vele lesz bent, így mi azt tanácsoljuk, hagyd gyermekednek, hogy kiválaszthassa. 

Az oviszsákot mindenképp lásd el gyereked jelével és monogrammjával, ahogy minden mást is, ami az övé és bekerül az oviba. Ehhez textilfilcet érdemes használni, de akár bele is hímezheted.

Milyen óvodai textíliákat érdemes még beszerezned?

A legkisebbek számára az teszi egyszerűbbé a mindennapokat az ovi első hónapjai során, ha minden, ami az övé, külsejében hasonlít egymásra. Ehhez egy-két hőst vagy mintát válasszatok ki, például egy kislánynak Bing nyuszi és Minnie, vagy egy kisfiúnak munkagépek és dinók díszítsék minden felszerelését. 

Milyen más, óvodai textíliákra kell még gondolni?

  • ovis gumis lepedőre
  • derékaljra
  • ovis ágyneműre, akár szettben
  • tornazsákra
  • ovis kiegészítőkre, azaz kulacsra, uzsonnásdobozra, hátizsákra, pohárra 
  • kisméretű törölközőre
  • ha pedig időt akarsz spórolni, akkor válassz az ovis kezdő csomagjaink közül

Mindezekért nem kell sehova kattintanod, hiszen megtalálhatsz mindent itt helyben! Nézzetek körül közösen és szerezzetek be mindent, ami csak kellhet szeptembertől az oviban! Minden textíliánk 100% pamutból készül, első osztályú magyar termék.

Szükséged lenne némi segítségre, mielőtt döntenél?

Ha kérdés merülne fel benned termékeinkkel vagy épp a szállítással kapcsolatban, keress fel minket elérhetőségeink egyikén! Szívesen segítünk mindenben, fordulj hozzánk bizalommal!