eKing - Disney ajándék webáruház -Blog

eKing Webáruház
2020.05.25 09:35
Mire van szükségünk az ovikezdéshez?

Az óvodakezdés a szülőknek egy különleges és nehéz feladat, a gyermeknek pedig egy mérföldkő az életében. Ezért fontos, hogy szülőként gondoskodjunk arról, hogy megteremtsük a harmóniát, biztosítsuk a gyermek számára, hogy a lehető legkönnyebben elfogadja a változást.  Ezt nagymértékben segítheti például egy otthonról ismert, megszokott ágynemű, ágyneműhuzat  mellyel a beszoktatást is megkönnyíthetjük.

eKing Webáruház
2020.03.19 14:15
Érintés nélküli kézbesítés

Érintés nélküli kézbesítés – A COVID-19 koronavírus intenzív európai és magyarországi terjedése miatt a Futárok, a Feladók és a Címzettek, valamint az átvevők egészségvédelme érdekében a GLS megelőző intézkedésként 2020.03.19-től a különleges jogrend fennállásáig bevezeti az aláírás nélküli kézbesítést.

eKing Webáruház
2020.03.04 12:15
Húsvéti ajándék ötletek 2020

A  Húsvéti ünnepre gondolva nagyon sok minden eszünkbe jut. A tavasz, a feltámadás, húsvéti tojás, húsvéti sonka, locsolás, tojásdíszítés és legfőképpen az ajándékozás. Mikor ünnepeljük idén a húsvétot? Idén 2020. április 12-én, vasárnap lesz. Az ünnepre való készülődés sok esetben nagy munkával jár, és hát valljuk be, az ajándék kiválasztására mindig az utolsó időpontban van lehetőségünk. Ezért szeretnénk már most segíteni abban, hogy a hímes tojás és a tábla csoki mellé, pár hasznos ajándékkal is meg tudd lepni szeretteidet legyen az óvodás, iskolás vagy felnőtt korú. Webáruházunk kínálatából biztos  tudunk ajánlani termék ötletet, amellyel telitalálat lehet az ajándékozás. 

eKing Webáruház
2020.03.04 10:38
Mesefilmek, amikek érdemes lesz megnézni

Itt a 2020, és sorra jönnek ki a mesék a mozikban, amiket érdemes lesz megnézni. Itt az új év, és visszaemlékezve a 2019 évre, eszünkbe jutnak azok a mesék, amik sokszor hoztak vidámságot életünkbe. Ezért arra gondoltunk, kicsit körbe nézünk az interneten, hogy mi is lesz az idei év kínálata és segítséget tudjunk nyújtani a szülőknek, hogy fel tudjanak készülni a mesehősökből és könnyedén tudjanak választani termékeink közül, ezzel okozva örömöt szeretteinek. Sajnos jövőbe látók nem vagyunk, így azokról a mesékről tudunk ajánlót adni, amikről már most így év elején valami információt találtunk.

Mesés ágyneműk mesés árakon - Minden ágyneműhuzat és lepedő termékünk akcióban!

Kiváló minőségű ágyneműhuzatainkkal  és lepedőinkkel egységes mesehős stílust adhatsz a gyerekszobának és ezt mind most kedvező áron! Ha szülinapra, névnapra vagy más alkalomra keresel valami szuper ajándékot, itt biztosan megtalálod, ráadásul mesés hangulatban. Termékeinket egyaránt ajánljuk felnőtt, ifjúsági illetve óvodás korosztályoknak. Gyerekszoba és gyerek divat kiegészítők, ovis és sulis cuccok és party kellékek óriási választékban. Ovis méretű ágyneműhuzataink nem csak otthon lehet a gyermekágy dísze, hanem az oviba is aludhat benne a gyermek ezzel biztosítva számára az otthoni hangulatát és nyugodt pihenését. Egy hosszú nehéz nap után nem vágyunk többre, mint bebújni este a jó meleg ágyikóba és ezt még kellemessebbé tudja tenni egy szép meleg puha ágynemű melyről a kedvenc állatunk nézz vissza ránk. Ha szereted az állatokat, legyen az akár kutya, cica akár egy dzsungel majom esetleg egy jegesmedve de nem riadsz vissza egy gyönyörű ragadozó oroszlántól sem,  ezek közül bármelyik mintájú termékünkkel díszitheted és varázsolhatod hangulatossá hálószobádat. Szeretsz sokat utazni? Vagy csak szeretnél a eljutni nagyvárosokba? Ehhez is tudunk ötleteket adni, hogy esténként akár New York utcáin érezhesd magad.  Ehhez társulnak a család-barát áraink, amit a legkedvezőbb árakkal, akciókkal tudunk biztosítani és ezzel igyekszünk kedveskedni látogatóink számára melyet az akciós termékek között megtalálsz.