eKing - Disney ajándék webáruház -Blog

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2023.02.23 13:58
Húsvéti vásár Disney mesehősökkel

A húsvét számos szimbólummal és szokással jár együtt. Közülük is a legfontosabb a hópihe és a tojásfestés. A hagyományok visszatérő témája és ünnepe tökéletes alkalmat nyújt arra, hogy megosszuk a csodálatos és színes rajzfilmek világát mindenkivel. Annak érdekében, hogy feledhetetlen élmény legyen a húsvétra, a Disney most egy nagyszerű vásárt rendez, melynek egyik fő attrakciója a számtalan mesehősökkel való találkozás. Az egész család számára tökéletes alkalmat nyújt ez a hely, hiszen közelről megismerhetjük a legkedveltebb mesekaraktereket, mint például a Csipkerózsika, Malacka, Mickey egér, Mabel a süni és Jack Szkeletron. Erősítve az élményt, számos látványosság is várja majd a látogatókat, és olyan olyan részleteket találunk itt, amik a Disney klasszikusokhoz kapcsolódnak. Akinek ez még nem lenne elég, vásárolhat többféle tojásfestési készlettel, hópihevel, Malacka és Mickey babákkal, és sok mással.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.12.15 09:03
A mesefigurás gyerekruházat mindig sikert arat

Gyermekünk ruhatárának összeállítása örömteli feladat. A gyerekruházat nézegetése, válogatása minden szülő egyik kedvenc elfoglaltsága, azonban nagy a csalódás, ha a gyerkőc nem rajong az új ruhadarabért. Főleg akkor, ha reggelente kikészítjük az új ruhácskát, ám a gördülékeny öltözködés helyett nyafogásba, dacolásba és ellenállásba ütközünk. 

Nem kell azonban ezekkel a problémákkal szembenéznünk akkor, ha olyan ruhákat választunk a kicsinek, amiken a kedvenc mesehősei mosolyognak rá!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.12.06 08:41
Milyen egy jó gyerek ágyneműhuzat?

Milyen jó érzés egy frissen mosott, jó illatú, puha gyerek ágyneműhuzat ölelésébe bújni egy fárasztó óvodai nap után! Nem beszélve arról, ha ez az ágyneműhuzat a kedvenc mesehősünket ábrázolja. A kicsik altatása nem mindig hálás feladat, hiszen egy-egy aktívabb gyerkőc ágyba könyörgése gyakran feladja a leckét a szülőknek. Könnyítsd meg a dolgodat azzal, hogy az ágyat egy olyan kuckóvá varázsolod, ahová öröm belemászni és mély álomba merülni.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.11.18 11:45
Minecraft póló, ez a kedvencem!

Sokszor olyan nehéz rákönyörögni a gyermekünkre a különböző ruhákat, mert nyilvánvaló, hogy ő mást szeretne felvenni, például egy Minecraft pólót. Máskor pedig ugyanazt a ruhadarabot szeretné hordani nap mint nap és nem érti, hogy miért kell este a mosásba raknia. 

Ha egy Minecraft rajongóról beszélünk, akkor a Minecraft póló egy olyan kiváló ajándék a számára, amivel szinte biztos, hogy nem lövünk mellé. Nem beszélve arról, hogy a fenti probléma is gyorsan meg fog oldódni.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.11.09 09:00
Állatos ágyneműhuzat, a nyugodt alvás záloga

A környezet megismerésére való törekvést már a legkisebbek esetében is megfigyelhetjük. A természetben található növények és állatok már a kicsiket is lenyűgözik, ezért érdemes megjeleníteni őket gyermekünk szobájában állatos ágyneműhuzat formájában is.

A csecsemő pásztázza környezetét, figyeli a körülötte zajló eseményeket, mindent a szájába vesz. Később kitágul számára a világ, és az ajtón kívüli világot is lelkesen fedezi fel. A gyermekek legelőször kutyával, cicával találkoznak, de a mesekönyvekből a többi állatot is hamar megtanulják.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.10.18 08:55
Black friday 2022, jöhet a bevásárlás!

2014-ben Magyarországra is betört a híres-hírhedt black friday, ami felpezsdítette a piacot. A black friday 2022. november 25-én lesz, ezen a napon hatalmas akciókkal várják az üzletek és a webshopok a vásárlókat. A black friday jelenlegi verziója 1966-ban keletkezett, és a hálaadás utáni péntek elnevezése volt. Ezen a napon kezdődött meg a karácsonyi nagybevásárlás időszaka.

Elűzi a szörnyeket: a gyerek mellé helyezett éjjeli fény

Gyermekünk számára szeretnénk minden olyan szükséges dolgot megvásárolni, ami örömet okoz neki, vagy amire szüksége van. Már amikor a kisbabánk számára rendezzük be a kis szobáját, gondoljunk a gyerek mellé elhelyezhető éjjeli fény beszerzésére, hiszen rengeteg hasznát fogjuk tudni venni az elkövetkezendő időben. 

Nézz szét oldalunkon az éjszakai fény kategóriában, mert szebbnél szebb mesefigurás lámpát találhatsz!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.09.12 09:27
A titkokat rejtő gyerek sporttáska

A rendszeres sporttevékenység nagyon fontos a gyermek egészséges testi fejlődése érdekében, minden életkorban szükség van a rendszeres mozgásra. Cikkünkben a gyerek sporttáska kiválasztását segítjük és bele is kukkantunk, miket rejt el a kíváncsi szemek elől.

A kicsi gyermekek általában ösztönösen mozgatják át testük minden porcikáját, egész nap rohangálnak, ugrabugrálnak, bukfenceznek, kúsznak, másznak, rollereznek, bicikliznek, meg sem állnak. Később, amikor iskolába kerül a gyermek, akkor hajlamos kicsit ellustulni, és gyakran noszogatni kell, hogy álljon fel és mozogjon.

Ha szerencsések vagyunk, akkor már az óvodában megismerkedhet a gyermek többféle sportággal. Ovifoci, ovisúszás, torna, néptánc, karate és számos más sportág képviselői is szívesen mutatják be szeretett sportjukat.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.09.02 11:29
Gumis lepedők nyomában

Soha nem feledjük gyermekkorunk hideg, rideg, kemény és minden egyes éjjel csomóvá gyűrődő lepedőit! Kutakodunk emlékeinkben, hogy mikor találkoztunk először a gumis lepedőkkel, de már csak elmosódott gondolataink vannak a változásról, viszont annál nagyobb hálával tartozunk annak, aki kitalálta.

Vége lett annak, hogy minden reggel ki kellett bányászni magunk alól a lepedőt, ami ekkor úgy nézett ki, mintha a kutya alól szedtük volna ki. Eljött végre a nyugodt, kényelmes alvás ideje, és a lepedőt is csak egyszer kell felhúzni az ágyra, nem pedig minden egyes nap.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.08.26 09:20
Létezik ideális kisgyermek ágynemű?

Emlékszel, amikor nem is olyan régen álmatlanul forgolódtál az ágyadban, pocakodban a kisbabáddal és azon gondolkodtál, hogy miben fogod majd őt altatni? Elolvastál minden idevágó cikket, tanulmányt, és képtelen voltál eldönteni, hogy a pólya, a hálózsák, esetleg azonnal a kisgyermek ágynemű lenne a legjobb választás.

Döntöttél, ahogy döntöttél, akár pólyát, akár hálózsákot választottál, hamar elrepült az idő és azt veszed észre, bizony elérkezett az idő az ágynemű vásárlásra. A gyerkőc növekszik, és a babából kisgyermekké válik. Önálló döntéseket kezd hozni, formálódik az ízlése és egyre gyakrabban ad hangot a saját akaratának.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.08.04 09:12
Minecraft kiegészítő minden mennyiségben

Kevés olyan számítógépes játék van, amely olyan komoly múlttal rendelkezik és a mai napig akkora népszerűségnek örvend, mint a Minecraft. Kívülről nézve furcsának tűnik, hogy az aprólékos grafikához szokott szemünk egy kockákból álló játékot lát, ami mégis hatalmas karriert tudott befutni, és a mai napig játékosok millióit ülteti le a számítógép elé. Épp ezért népszerűek a Minecraft kiegészítők is.

A Minecraft jelenleg 126 millió játékossal rendelkezik. A játék körülbelül kisiskoláskortól élvezhető, és természetesen nincs felső korhatár. A játékosok egy pixeles háromdimenziós világban kóborolhatnak, építkezhetnek, harcolhatnak ellenségekkel, vagy együttműködhetnek egymással. A játékban két hős van, Alex és Steve.

 

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.07.22 12:16
Mesés függöny a gyerekszobába

A legvidámabb dolog egy házban vagy lakásban a gyerekszobát berendezni úgy, hogy tükrözze a kis lakója személyiségét. A gyerekszoba mindig is speciális helységnek számított a lakberendezés kapcsán, mert a bútoroknak és lakástextileknek más szempontoknak kell megfelelnie, mint a lakás többi részében. Ez a függönyre is igaz.

Függönyökkel óriási változást lehet elérni a gyerekszobában, főleg, ha vidám, mesés mintájúak. Béleltté teszi a szobát és valóságos mesebirodalom alakítható ki a segítségével.

Nézzük, milyen függönyt is érdemes választani a gyerekszobába annak érdekében, hogy gyermekünk jól érezze magát a szobájában.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.07.20 14:56
Szőnyeg a gyerekszobába

A szőnyeg nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem, hiszen a szoba lelke. Nem is gondolnád, hogy milyen fontos szerepet játszik a szőnyeg a gyermek életében, sokkal több, mint egy kiegészítő. A szobát vidámabbá teszi, de hatással van a biztonságára, sőt a személyiségfejlődésére is.

A puha, meleg szőnyeg megelőzi, hogy a gyermek felfázzon, ha a padlón játszik. A szőnyeg kevésbé csúszik, mint a padló, ezért szaladgálás közben kisebb az esélye a baleseteknek. Nem üti meg magát könnyen, ha elesik a szobájában egy ottfelejtett játékban. De milyen szőnyeg kerüljön a gyermek szobájába?

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.07.01 11:46
Partykellékek különleges alkalomra

Az idő olyan gyorsan rohan, nemrég még babakocsiban tologattad az édes kicsi babád, ma pedig már büszke óvodás, netán iskolás. Varázsold különleges élménnyé gyermeked születésnapját partykellékek segítségével, és okozz örömet számára és a kis vendégeinek! 

A partykellékek jelentősen befolyásolják az ünnep hangulatát a gyermek születésnapján. A legkisebbek általában nem igen emlékeznek az első születésnapokra, de az ovis korosztály számára, ha szeretnénk emlékezetessé tenni az eseményt, akkor mindenképp érdemes beszerezni a szükséges kellékeket!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.06.24 09:59
Az iskolaszer beszerzése egyszerűen

Augusztusban bár még a strandolásé és a nyaralásé a főszerep, de az iskolaszer beszerzését is időben el kell kezdeni. Ehhez természetesen nem szükséges járni a boltokat és keresni a megfelelő iskolatáskát, tolltartót és egyéb szükséges felszerelést, hanem kényelmesen, akár a teraszon a nyugágyban fekve, a webáruházunkból egy-két kattintással beszerezhető minden, ami az iskolakezdéshez szükséges.

Az oldalunkon megtaláltok mindent egy helyen, amit meg szeretnétek vásárolni. Válasszátok ki együtt, hogy biztosan olyan legyen a felszerelés, ami tetszik a gyermeknek.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.05.16 09:51
Bing nyuszi mintás párna is kapható nálunk!

Az óvodás és bölcsis gyerekek körében nagy népszerűségnek örvend Bing nyuszi, a kedves kis rajzfilmkarakter. Ha ő az aktuális kedvence a gyermekednek, akkor bizonyára már van pár Bing nyuszis kiegészítő otthon. Hiszen egy Bing nyuszi mintás párnát átölelve még az álom is édesebb lesz, vagy a kirándulás élvezetesebb a bájos kis fekete nyuszi díszítette hátizsákkal

Ezt érdemes tudni a kisfiúnak való ovis hátizsák kapcsán

Nemrég még bababocsiban tologattad és most izgatottan készül az ovis kirándulásra. Az óvodás nagyfiú élvezettel fedezi fel a környezetét, a természetet és már partner a készülődésben. A kisfiúnak ovis hátizsák kell egy ilyen fontos eseményre. A kaland a pakolással kezdődik, majd a helyszínen szerzett tapasztalatokat otthon lelkesen meséli el.

Kisfiú ovis hátizsák vásárlása előtt állsz, megnéztél már rengeteg márkát, számtalan oldalt, de mégsem tudsz dönteni? Ne aggódj, nem vagy egyedül, segítünk, hogy könnyebb legyen a választás.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.04.19 10:47
Minden tudnivaló a Minecraft kiegészítőkről

A különböző videójátékokkal a gyerekek valahol az óvoda és alsó tagozat között esnek szerelembe. Ha ez megtörténik, akár az idősebb tesó, Apa vagy épp egy barátja hatására, akkor bizony két dologra számíthatsz. Egyrészt lehetőleg mindent is meg kell szerezni, ami ennek a játéknak a jegyében készült, másrészt pedig a lehető legtöbbet fog róla beszélni. Ha nálatok is a The Sandbox PC játékok legkülönlegesebbje a nagy kedvenc, akkor biztosan érdekelne, hogy melyek azok a Minecraft kiegészítők, amelyek nemcsak menők, de hasznosak is. 

Ezek a termékek gyermekeddel tarthatnak az oviba és az iskolába, de akár otthon is kapóra jöhetnek!

Szükséged lenne egy kis segítségre a Mancs Őrjárat termékekekkel kapcsolatban?

Szükséged lenne egy kis segítségre a Mancs Őrjárat termékekekkel kapcsolatban?

Mindenek előtt hadd nyugtassunk meg! Ha tudod, hogy óvodáskorú gyerkőcöd imádja ezt a rajzfilmet, és ezért szeretnél Mancs Őrjárat termékeket beszerezni neki az oviba vagy otthonra, akkor már jóval előnyösebb helyzetben vagy, mint sok más anyuka és apuka! 

A következőkben szót ejtünk majd arról, hogy miért imádják ezt a rajzfilmet a gyerekek, miket érdemes beszerezni az oviba és otthonra, sőt arról is írunk, hogy mit tegyél akkor, ha valamit nem találsz gyermeked kedvenc meséjével díszítve!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.03.25 08:31
Így készülhettek közösen a húsvétra!

Így készülhettek közösen a húsvétra!

Egy igazán felkészült anyukát és apukát nem rémítenek meg az ünnepek. Várják őket, így a húsvétot is, mert már magabiztosan tudják, mit fognak csinálni a gyerekkel. Te nem érzed egynek magadat közülük?

Ne aggódj! Ebben a bejegyzésünkben fiús és lányos szülőként is találhatsz néhány igazán hasznos ötletet!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.03.18 09:36
A BING étkészlet, mint csomag a szülők megmentője

A BING étkészlet, mint csomag a szülők megmentője

Bing nagyon sok gyerkőcnek a legkedvesebb mesehőse. A legtöbb háztartásban, ahol ovisok uralkodnak, bizony a fekete kis nyuszi és barátainak neve egyáltalán nem ismeretlen. Igen ám, de az keveseknek jut eszébe, hogy a meseimádatot fel lehet használni saját - szülői - javunkra is. A következőkben a BING étkészlet, mint csomag került a bejegyzésünk középpontjába.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.02.18 13:33
Mi kerüljön gyermeked Bing hátizsákjába?

Mi kerüljön gyermeked Bing hátizsákjába?

Nem véletlenül Bing nyuszi a gyerekek egyik legkedvesebb barátja. Ha lehetne, ő maga is beköltözne a házikóba, ahol Hoppitivel laknak, hogy minden mókát ott vele élhessen át. Ha nálatok is dúl a Bing-szerelem, akkor biztosak vagyunk abban, hogy a Bing hátizsák is ott pihen valahol a gyerkőc szobájában. 

Azonkívül persze, hogy maga a kiegészítő igencsak hasznos, amikor a nagyihoz áthurcibálandó plüssöket és játékokat belerakjátok, más feladatokat is elláthat. Még nincs Bing nyuszis hátizsákotok? Most megtudhatod, miért lenne érdemes beszerezni! Már van és érdekel, hogyan lehetne hasznosan felhasználni? Tarts velünk, beavatunk a titokba!

Ovis kezdőcsomagok segítségével semmi nem marad majd otthon!

Az ovikezdés stresszes, főleg azoknak a szülőknek, akik az elsőszülött pici szemük fényével készülnek rá. Mit kell elpakolni, mire van és mire nincs szükség? Az ember nem akar túl sokat bepakolni, de ha valami nem lesz bent, ami épp kellene gyermekednek, az sem ideális. Nos, az ovis kezdőcsomagok segítségével a feladat könnyebbé fog válni. 

Tarts velünk, hogy beavathassunk abba, hogyan válassz, mire kell odafigyelni az ovi előtt! Szó lesz arról is, hogy hogyan teheted könnyebbé a reggeli elválásokat a kicsitől, sőt arról a néhány mágikus apróságról is, amelyekkel odavarázsolhatjátok magatokat az oviba, egész napra.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2022.01.20 11:21
Hogyan használhatod fel a mesefilmek erejét otthon?

A legtöbb szülő a mesékhez úgy áll hozzá, hogy mindegy, csak a gyerek nézze, lekösse, hogy egy kis nyugalomhoz juthasson. Pedig a meséket saját hasznunkra is fel tudjuk használni. Ráadásul a mesefilmek javát, amelyeket gyerekek néznek, jó, ha mi magunk is ismerjük. 

A mesefilmek nem csupán szórakoztatóak, de tanulságosak, oktató jellegűek is lehetnek, szereplőik pedig akár az otthoni életben is ki tudják segíteni a szülőket. A következőkben ezért lesznek a mesefilmek a középpontban!

Így választhatod ki a tökéletes paplan-párna szettet gyermekednek!

A paplan-párna szett beszerzése akkor, amikor a gyerkőcnek már saját kis ízlése van, egyre nehezebbé válik. Nem könnyű olyan darabokat találni, amelyek tökéletes minőségűek és a gyermekednek is tetszenek. Mi tudjuk, hogyan könnyítheted meg a saját dolgodat. Ismerjük a gyerekek által fontosnak tartott pontokat, amelyek alapján ők megítélik az ágyneműjüket és persze azt is tudjuk, a paplan-párna szett mitől lesz ideális minőségében.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.12.16 09:31
Változik az évek során az ovis ágynemű mérete?

Ahogy nő a gyerek, úgy nő a takarója is…vagy mégsem? Ha a Ti gyermeketek is szeptemberben kezdi az ovit, vagy épp lép már a kis csoportból át a nagyba, biztosan felmerült bennetek a kérdés, hogy vajon mikor kellene leváltani az ágyneműjét. A kérdés egyszerűnek tűnik, mégsem az. Az ovis ágynemű méretének változása nem követhető ugyanis olyan jól, mint például a zoki vagy a kabát mérete.

Nem kell azonban kétségbeesni. Ha velünk tartasz, mindent megtudhatsz az ovis ágyneműk méretéről, ezek változásáról, sőt abba is beavatunk, milyen mintákat szeretnek az óvodás kicsi és nagy gyerkőcök a benti alvásokhoz!

Kinek a szobájába valók az állatmintás termékek és csomagok?

Sok olyan minta van a gyerekek univerzumában, amelyről igazán egyszerű megállapítani, hogy kinek a szobájába tartoznak. Ilyenek például a hercegnők vagy a Verdák. Az állatmintás termékek és csomagok azonban nagyon gyakran okoznak fejtörést a szülőknek. Pedig megannyi minta közül ebben van a legtöbb potenciál! Miért mondjuk ezt? Hogyan lehetséges ez egyáltalán? Nos, ha velünk tartasz, mindenre fény derülhet!

Hogyan válaszd ki a gyerkőc ovis méretű paplan-párna szettjét?

Íme a bejegyzés, amire minden ovikezdő és ovit folytató gyerkőc szülőjének szüksége van! Itt mindent megtalálhatsz, amit csak az ovikezdéssel, az ovis csomaggal, na meg az ovis méretű paplan-párna szettekről tudni érdemes! 

Mindenképp tarts velünk, ezek az információk nem csupán szeptemberben, de később is fontosak, hiszen a gyerkőcök ovi alatt nagyon sokat nőnek, ami befolyással lehet arra, hogy mekkora paplant kell bevinni.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.11.18 15:33
Kiknek a szobájába illenek a dinómintás termékek?

Kiknek a szobájába illenek a dinómintás termékek?

A szülőknek gyakran okoz gondot, hogyan rendezzék be gyermekük szobácskáját. A babaszoba még hagyján, hiszen abba még nem fog beleszólni a gyermek, ám óvodáskor körül már igencsak kinyílik a csipája minden apróságnak. Onnantól kezdve pedig a gyerekszoba birodalommá szélesedi, ahol az ő ízlése fog dominálni, már ha hagyjátok. A dinómintás termékek megosztják általában a szülőket. Legtöbben úgy gondolják, a dinó fiús minta, nem való lányszobába. Ez valóban így lenne?

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.11.10 10:10
Hogyan segít a mesefigurás ágynemű az elalvásban?

Hogyan segít a mesefigurás ágynemű az elalvásban?

Minden gyermek életében eljön az az idő, amikor a lefekvés elkezd gondot okozni. Még egy pohár víz… aztán a mosdó meglátogatása… aztán a szörnyek a szekrényben vagy az ágy alatt… na meg a “csak még egy mesét”... Ismerős? Ezeket a nagy panaszokat lehet elkerülni a megfelelő felszerelés segítségével, amelynek egyik tagja például a mesefigurás ágynemű is. 

Miért nem jó a mezei ágynemű? Mi és mi ne legyen az ágyban és környékén? Milyen szabályok segíthetnek a lefektetésben? Tarts velünk, mert ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre fogunk a következőkben választ adni.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.10.21 15:52
Mi kerüljön karácsony estéjén a fa alá?

A karácsonyi készülődés minden szülő számára egy nehéz kérdés. Az alsós gyerkőcök általában hosszú-hosszú listát írnak a Jézuskának, az óvodások pedig ugyanezt a papírt színes rajzokkal készítik el. Mindenképp tarts velünk, a következőkben egy igazán hasznos kis karácsony kisokost fogsz találni, amely minden szülőnek, nagyszülőnek, nagynéninek, nagybácsinak és más rokonnak jól fog jönni! 

Mikulás mindentudó szülőknek: mit, kinek, honnan, mikor?

Íme egy bejegyzés, amely minden anyukának, apukának, nagyszülőnek és családtagnak igazán kapóra fog jönni a Mikulás érkezése előtt! A következőkben minden fontos dologról szó lesz a piros sapkással kapcsolatban!

A traktormintás termékek ideálisak az oviba kisfiadnak!

Ebben a cikkben a traktormintás termékek kerülnek a középpontba. Az óvodai lét a gyerekek első nagy utazása. Játszópajtások, új élmények, sok-sok tanulnivaló, hatalmas kacagások várják őket. Ez éppen addig izgalmas a gyerkőcök számára általában, ameddig el nem jön az alvásidő.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.10.12 12:58
Így hozhatod ki a legtöbbet a Black Friday 2021-ből!

Bizony! Közeleg oldalunkon is a Black Friday 2021! Ez egy igazán különleges időpont, hiszen hatalmas árzuhanás fogja érni az oldalunkat. Itt és most, ebben a bejegyzésben összefoglaljuk neked, hogy hogyan tudod a legtöbbet kihozni nem csak az Eking, de akár más oldalak esetében is a legtöbbet a Black Fridayből! Tarts velünk, hogy minden hasznos információt megtudhass!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.09.29 12:57
Íme a nagy karóra katalógus minden szülőnek!

Mikor érdemes megvenni az első órát gyermekednek? Hogyan válassz? Hogyan érdemes az órát bevezetni otthon? Mikor kell tudnia pontosan leolvasni az órát? Ha ezeknek a kérdéseknek bármelyike felmerült már benned, akkor mindenképpen itt a helyed, a következőkben ugyanis a gyerek karórákról lesz szó! Mindenképp tarts velünk, ha gyerkőcöd már legalább óvodáskorú!

Íme a nagy polár takaró kisokos! Mekkorát, miért, hogyan válassz?

A polár takaró egy nagyon hasznos eszköz, amelyre minden otthonban szükség van! Ősztől kora tavaszig ez képes megvédeni minden gyereket és felnőttet a megfázástól. Nincs is jobb, mint bekuckózni egy polár takaró alá és együtt filmezni, vagy épp meginni egy finom meleg teát, forralt bort, forró csokit vagy épp kávét, és közben olvasni egy jó könyvet. Mint minden háztartásba kerülő kiegészítő esetében, itt sem mindegy, hogy hogyan választasz! A gyerekek számára ráadásul érdemes külön darabot beszerezni.

Íme a nagy tolltartó kisokos, hogy könnyebb legyen dönteni!

Tolltartóra minden olyan háztartásban szükség van, ahol gyerekek vannak. Kellenek az iskolapadban ülő nagyobbaknak és az óvodás legkisebbeknek is. Minden korosztály számára azonban másmilyen az ideális tolltartó! 

Itt nálunk nagyon sokfajta darabot találhatsz, szettek részeként és különállóan is. A következőkben bevezetünk a különböző tolltartók közti különbségekbe, hogy mi melyiket kinek ajánljuk, és hogy vajon egy gyerkőcnek hány tolltartóra van összesen szüksége! 

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.09.10 10:33
Miért fontos a gyerekesernyő?

Miért kell nektek is gyerekesernyő? Ahogy beköszönt a ősz, úgy kerülnek elő az egyre gyakoribb esőzések miatt az esernyők. Megázni senki nem szeret, ám az esőkabátot az első pár hétben még soknak érezhetjük. Sok szülő egyszerűen gyermeke kezébe nyom egy felnőtteknek készült esernyőt, amikor megindul a zuhé, ez azonban ritkán bizonyul jó döntésnek. 

Miért fontos, hogy legyen otthon külön gyerekesernyő? Hogyan válaszd ki gyermekedét? Meddig kell gyerekesernyőt használni? Ezekről a kérdésekről mind szó lesz, sőt arról is, hogy mire van minden gyereknek szüksége az ősz és az új tanév beköszöntével!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.08.30 08:40
Íme a legjobb falióra kisokos!

A falióra egy igazán hasznos kis kiegészítője minden gyerek szobájának. Nem véletlenül. A falióra a kezdetekben még neked segít. Ahogy azonban telik-múlik az idő, úgy lesz egyre fontosabb a gyerkőc számára is. A falióra az oviban a kicsi fejlődését is képes segíteni, míg az alsóst már elkezdi felkészíteni arra, hogy egészen önálló lehessen. 

Ha velünk tartasz, eláruljuk, hogyan taníthatod meg gyermekednek az óra fontosságát, hogyan segíthetsz neki, hogy könnyen megtanuljon rajta kiigazodni, sőt azt is eláruljuk, hogyan válasszatok a falióra és a karórák hatalmas választékából!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.08.27 12:17
Minek kell a tornazsákba kerülnie?

Mindjárt itt a szeptember, és közeledik az iskolakezdés! Már Ti is várjátok? Hányadikba indul a gyerkőc? Megvan már minden füzet, írószer, tornazsák és felszerelés, vagy még csak most keresgéltek? Ha még nem szereztetek be mindent, ajánljuk figyelmetekbe oldalunkat. Ezt a bejegyzést legfőképp azonak az anyukáknak ajánljuk, akiknek szeme fénye most indul az első osztályba! Ilyenkor ugyanis még nincs meg a rutin, hogy mire van szükség a suliban. 

Ne aggódj, nem olyan rémisztő az a szeptember!

Az anyukák legjobb barátja az asztalnál: a tányéralátét

A tányéralátétet nagyon sokan alulértékelik. Keveseknek jut eszébe, hogy milyen hasznos kis kiegészítők ezek a termékek, éppen ezért kapnak most teljes főszerepet! Természetesen nem csak az alátétekről, de a különböző evőeszközökről is szó lesz. Arról, hogyan válaszd ki az asztalra kerülő tárgyakat, hogy miért fontosak a megfelelő külsejű és méretű eszközök, sőt némi segítséget is szeretnénk adni azoknak az anyukáknak, akiknek még ovis gyerkőc van otthon, és szeretnék végre megtanítani neki a terítés művészetét!

Tarts velünk, sorainkról egy szülő sem akar lemaradni!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.08.16 14:53
Milyen egy tökéletes alsós iskolatáska?

Az iskolatáska már a Demjén által megénekelt dalban is nehéz, pedig annak idején a gyerekeknek még feleannyi cókmókkal kellett iskolába mennie, mint manapság.

Nos, ugyan a gyerkőcök tankönyveinek és füzenetinek súlyát nem tudjuk megkönnyíteni, arra van néhány ötletünk, hogyan lehetnek a mindennapok egy kicsit egyszerűbbek. Természetesen egy alsós iskolatáskának sok fontos kritériumnak kell megfelelnie, egy részük a gyerkőcök boldogsága miatt, másik részük szüleik nyugalma miatt elengedhetetlen feltételek.

Lássuk, mi is a fontos a hátizsákok kiválasztása és használata kapcsán!

Kulacs kisokos: a gyerek folyadékfogyasztásának hőse

A megfelelő mennyiségű folyadék - leginkább víz - fogyasztása már számunkra is egy nehéz feladat. A gyerekeknek még nehezebb a dolguk, hiszen az ivás nagyon gyakran a lehető legunalmasabb dolog az egész világon. A sok-sok játék sokkal izgalmasabb, mint holmi ivás! Persze a megfelelő eszközökkel, amilyen egy mesés kulacs is, a szükséges folyadék mennyiség szinte magától képes eltűnni.

A következőkben a kulacsoké és a folyadékfogyasztásé lesz a főszerep. Tarts velünk, hogy mindent megtudhass!

A tökéletes hétvégi programhoz csak egy kötény és egy fakanál kell!

Inspirálódni vágyó anyukák és apukák, ide! Akinek nincs ötlete, mit csináljon a gyerkőccel, ha kész a házi, ők is ide! Mindenkit várunk itt ebben a bejegyzésünkben, akik a tökéletes hétvégi programot keresik! Ehhez nincs másra szükséged, mint egy kötényre, egy fakanálra és néhány apró kiegészítőre.

Partyszett – minden sokkal egyszerűbb vele, na de miért?

A szülők általában minden olyan tanácsnak örülnek, melyek egy kicsit egyszerűbbé teszik a gyerekzsúrok szervezését. Mi ezzel tisztában vagyunk, éppen ezért találhatsz itt nálunk megannyi partyszettet.

A partyszettek a nagy ünnepségekre való felkészülést tudják megkönnyíteni. A következőkben egy olyan szülinapi összefoglalót találhatsz, amely segítségével gyermeked szülinapi zsúrját már neked is gyerekjáték lesz megszervezni!

Kezdjünk is bele!

Miért szeretnek a gyerek éjszakai fény mellett aludni?

Az éjszakai fény gyakori eleme egy gyerekszobának. Van, hogy a szülők teszik be, mint dekoráció, van hogy a gyerkőc miatt kerül beszerzésre, de az is előfordul, hogy valaki tanácsára vásárolják meg a szülők.

Az éjszakai fénynek két funkciója van, egy a gyerekek számára fontos, egy pedig a szülőknek. A következőkben az éjjeli fény ezen két feladata lesz reflektorfényben, illetve adunk néhány jó tanácsot, hogyan válasszatok éjszakai fényt, na meg hogy mit érdemes még emellett kotyvasztanod akár gyermekeddel együtt azért, hogy ne féljen a sötétben.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.06.28 10:49
Fürdőlepedő kisokos, minden szülőnek!

A nyár és az otthoni pancsolások legfontosabb szereplője a fürdőlepedő. Éppen ezért szenteljük ennek a különleges kiegészítőnek ezt a bejegyzést. Minden fontos témáról szó lesz, hogy hol, mikor van szükség fürdőlepedőre, hogyan lehet egyszerűen megkülönböztetni a nyári strandolós törölközőket az otthoniaktól, na meg arról is, hogy nyáron milyen más kiegészítőkre lesz szükségetek! 

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.06.21 15:33
Medence és strandjáték – így lesz igazi a nyár!

Ha végre itt a nyár és meleg az idő… Oké-oké, lehet elég, ha csak a mi fülünkben cseng ez a régi dalocska! Ha már azonban szóba kerül a nyár, ha otthon legalább egy gyerkőc van, akkor biztos, hogy már most azon töröd a fejedet, hogy mit fogsz vele kezdeni, mikor kitör a kánikula. Nos az biztos, hogy medencére és strandjátékra szükséged lesz.

 

Kisokos szülőknek: mindent a születésnapi kellékekről, korosztályonként, évszakonként

Közeleg gyermeked születésnapja? Nem tudod, hogy milyen bulit tarts neki? Kéne egy kis segítség a születésnapi kellékek kiválasztásához? Mik feleslegesek, mire van mindenképp szükség? Miben más egy fiús, egy lányos buli? Milyen a tökéletes ovis, iskolás szülinapi parti? Tavaszi, nyári, őszi vagy téli születésnapi parti lesz?

Nyári kisokos: ezért kell nektek is egy gyerekmedence!

Kánikula, nyári szünet, tanácstalanság. Ismerős? Sok szülőnek okoz gondot a meleg időben a gyerkőcök lekötése, éppen ezért is készült ez a bejegyzés. A gyerekmedence az egyik legfontosabb nyári kiegészítő, ráadásul nem csupán azok használhatják, akik kertes házban laknak, vagy nyaralót birtokolnak.

Közeleg a szeptember! A sulis csomagokra számíthatsz!

Sok szülőnek jelent rémálmot az iskolakezdés. Nem véletlen ez, hiszen szeptember beköszönte előtt minden fontos kiegészítőt be kell szerezni, mindent, amire csak szüksége lehet szemetek fényének az iskolapadban. A sulis csomagok már nagyon sok anyukát és apukát kihúztak a pácból, ez pedig nem véletlenül történt így.

Az ovis felszereléscsomagok megkönnyítik a szeptemberi tanévkezdést!

Az első gyermeknél minden szülőnek minden újdonság. Így van ez az első éjszakai etetésekkel, az első pancsival, később a hozzátáplálással. Mire a kicsi eléri a négyéves kort, az óvoda válik a legújabb slágerré. Az ovikezdés gyakran jelent a szülőknek fejfájást, ám a következő bejegyzés elolvasása, illetve egy ovis felszereléscsomag beszerzése után már csak a tökéletes ovit kell megtalálni, az ideális óvó nénivel!

Tarts velünk, hogy egy kicsit kevésbé legyen rémisztő a szeptember!

Az ágynemű csomagokkal minden sokkal egyszerűbbé válik!

Legyen szó akár óvodás vagy kisiskolás gyermekről, az biztos, hogy mindnek az ágyikó az egyik kedvenc helye. Ameddig ő szundikálni, játszani, olvasni, bunkert építeni szeret rajta és benne, addig a szülőknek általában az a legfontosabb, hogy lehetőleg az egész ágy egységes legyen. Ebben képesek az ágynemű csomagok segíteni.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.05.14 15:26
Étkészletcsomagok – a praktikusság híveinek

Vége a babapapik időszakának? Végre elkezdett a gyerkőc szilárd ételeket enni? Vagy épp óvodás gyermekedet szeretnéd motiválni arra, hogy rendesen, villával és kanállal egyen? Hogyan lehet a mi étkészleteinkkel motiválni a kicsiket? Minderre tökéletes megoldást jelentenek az étkészletcsomagok.

Így válassz a kispárnák, formapárnák és levehető huzatos párnák közül!

Egy kisgyermek szobáját berendezni, legyen bármilyen idős, egyetlen szülőnek sem könnyű. Ne aggódj, nem hagyunk a sötétben! Mi tudjuk, mitől lesz egy gyerkőc hálószobája igazán otthonos, hogy hogyan válassz a különböző kispárnák, formapárnák és levehető huzatos párnák közül!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.04.23 08:23
Rátok is vár a tavaszi kirándulás!

Nincs is jobb, mint somvirággal, kakukkfűvel és kakukkszóval kirándulni indulni, ahogyan azt már Gryllus Vilmos is megénekelte. Az igazán kellemes tavaszi kirándulásnak csupán néhány titka van, amelyeket itt ebben a bejegyzésben veletek is meg szeretnénk osztani!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.04.19 09:08
Így könnyítheted meg az óvoda- és iskolakezdést!

Az óvoda- és az iskolakezdés minden friss szülő számára egy kapkodással teli fejfájást jelent, sőt a tapasztalt szülőknek is gyakran gondot okoz egy-két lépés. A következőkben minden fontos dolgot elárulunk, hogy az augusztus és a szeptember sokkal zökkenőmentesebben mehessen!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.04.13 08:21
Program- és meglepetés ötletek gyereknapra!

A gyereknap egy olyan esemény, amely kicsiknek és nagyoknak minden évben egy kicsit feldobja az unalmas hétköznapokat. Ezt a napot érdemes különlegessé tenni. Megannyi programlehetőség van! A következőkben korosztályokra osztva és nemekre bontva találhatsz ötleteket. Lesznek olyanok, amelyeket otthonotok kényelmében élvezhettek és olyanok is, amelyeket a szabadban! 

Tarts velünk, ha nincs igazán jó ötleted, mit kellene csinálnotok gyereknapon!

Egy gamer születésnapja? Keresgélj a Fortnite ajándékok között!

Az ünnepek minden felnőttnek okoznak némi fejfájást, akiknek a környezetében van egy-két gyerkőc. Nehéz meglepetést keresni, hiszen ki tudja, minek örül manapság egy gyerek?! Sokat halljuk - főleg a kisfiúk szájából - a Fortnite és Minecraft játékok nevét, így sokan hozzák meg a döntést, hogy ilyesmi meglepetést szereznek be a kis gamereknek. A következőkben többek között adunk némi tanácsot, hogyan találd meg a legjobb gamer, Minecraft és Fortnite ajándékokat!

Milyen szülinapi kellékek fognak kelleni, ha tökéletes bulit szeretnél?

Egy kisgyermek születésnapi buliját megszervezni nehéz feladat, hiszen szülőként azt szeretnénk, ha a kicsi nagyon jól érezné magát. Természetesen egy igazi ovis és alsós bulin nem csak az ételeknek kell mesebelinek lennie, de a szülinapi kellékeknek és dekorációknak is.

Mi a különböző ágyneműméretek között a különbség?

Kiválasztani a tökéletes ágyneműt nehéz feladat lehet mindenki számára, ám a szülőknek van mégis a legnehezebb dolga. Amíg a gyerkőc még pici, totyogós baba, könnyű megtalálni számára az ideális ágyneműméretet. Óvodától azonban a feladat egyre nehezebbé és nehezebbé válik, hiszen ovtól az iskola végéig jelentős növekedésen esik át a szervezetük.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.03.11 08:51
Milyenek a legmenőbb tolltartók?

Az alsósok körében még igazán meghatározó, kinek milyen tolltartója van. Emeletes? Kihajthatós? Hengeres? Fém? Töltött vagy töltetlen? Mi tudjuk, hogy kinek melyik való! A következőkben a tolltartóké lesz a főszerep! Mindent elárulunk, ami fontos, mint például azt, hogy milyen gyakran érdemes szülőként belepillantani a tolltartóba! Sőt arról is szó lesz, hogy mi másra van szüksége egy alsós tanulónak!

Húsvéti ajándékok, amelyeknek minden gyerkőc örül!

Ajándékot venni mindig egy nagyon nehéz feladat, főleg, ha a megajándékozandó személy gyermek. Hiába lesz egyre idősebb, találni valamit, ami igazán tetszik neki, nagy feladat minden rokonnak! Ne aggódj, mi a húsvét közeledtével sem hagyunk magadra az ötletelésben! A következőkben korosztályra és nemre bontva találhatsz majd ötleteket. Na de milyeneket?! Ezek mind olyan húsvéti ajándékok, amelyeknek nem csupán a gyerkőc fog örülni, de a szülők is hálásak lesznek, hogy nem egy milliomodik játékkal gyarapodik a gyerekszoba!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.02.22 12:07
A Hősakadémia anime, manga tiniknek és felnőtteknek

A japán animációs sorozatok és filmek világa egy igazán különleges, sokrétű, izgalmas kis univerzum. Nagyon sok téveszme gyűlt e köré a világ köré, ezeket azonban mi itt és most mind le fogjuk rombolni a fejedben. Ezt egy konkrét sorozatot alapul véve fogjuk megtenni. Ez nem más, mint a Hősakadémia anime, manga, amely nem csak tiniknek, de felnőtteknek is kiváló szórakozást nyújt.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.02.17 08:11
Bosszúállók ajándék

Íme, a tökéletes fiús ajándékok! A rokonoknak gyakran nagy fejtörést okoz, mivel is lepjék meg a család legfiatalabb tagjait. Ha nem szeretnénk a szülők idegrendszerén tácolni, nem érdemes egy újabb játékkal beállítani hozzájuk. Na de akkor mik tartoznak a hasznos és szép meglepetések közé, amelyeknek nem csak a szülő, de a gyerek is örül? Nos, mi ismerjük a gyerekek szíve vágyát… A következőkben a Bosszúállók ajándékokról lesz szó.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.02.11 08:20
Étkészlet kicsiknek és nagyoknak

Ha gyermeked már elérte a három éves kort, érdemes elkezdeni bevezetni abba, hogyan kell evőeszközöket használni – és beszerezni egy étkészletet. Először persze kanállal fog mindent enni. A gyerekeknek sokkal jobb érzés saját tányérjukból és poharukból fogyasztani mindent, ráadásul számodra is fontos: a gyerekeknek kisebb eszközökre van szükségük!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.01.27 16:14
Mik az igazi fiúknak való Disney mesék?

Nincs is jobb, mint egy nagy hétvégi mesenézés. Az egész család leül, hogy együtt nézzenek meg egy-két filmet, miközben hideg vagy épp meleg innivalót és némi nassolnivalót majszolnak el. Szülőként néha nehéz eldönteni, mit engedjünk vagy épp ne engedjünk gyermekünknek, hiszen gyakran a korhatárok és a mesecsatornák kínálata nem egyezik. Mik a legdivatosabb, legkedveltebb Disney mesék fiúknak? Érdemes-e ezeket a gyerekkel együtt nézni?

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.01.25 09:06
Kinek való a mesefigurás törölköző?

A gyerekeknek való fürdőszobai meglepetések beszerzése nem könnyű. Akár meglepetés lesz, akár csak egy újdonság, ami “egyszer csak” megjelenik otthon, könnyen fejtörést tud okozni bárkinek. Törölköző? Arc- és kéztörlő? Poncsó? Pamut? Poliészter? Melyiket válaszd? Hogyan válassz? Miért jó, ha mesefigurás a törölközője a kicsinek?

Gamer termékek, amelyek minden iskolást elvarázsolnak!

Oké, ismerjük be az igazságot! Iskolás, kamasz fiúknak örömet okozni szinte lehetetlen! Hiszen az ízlésük folyton formálódik, az, hogy mit szeretnek és mit nem. Mi azonban tudjuk, hogy mik azok a termékek, amelyek elvarázsolják őket! Psszt! Kulcsszó: gamer termékek! Persze ezeket mindig ki lehet egészíteni valamivel, amiről tudod, hogy vágyik rá a kissrác.

Pamut ágyneműhuzat ovisoknak, gyereknek, felnőtteknek

Az ágynemű minden otthonban és hálószobában nagyon fontos. Hozzátesz a szoba hangulatához, segít abban, hogy otthonosabbá tehesd a környezeted. Ha most járnál először az oldalunkon, bizonyára úgy gondolod, hogy csupán gyerekeknek való termékeink vannak. Az igazság azonban az, hogy a pamut ágyneműhuzatok ovisoknak, gyerekeknek és felnőtteknek is éppen ugyanannyira tökéletesek. Hogy miért? Azt a következőkben megtudhatod!

Minecraftos cuccok, amik még a legnagyobb kockáknak is bejönnek!

A számítógépes játékok őrülete már a 2000-es évek óta gyötri vagy épp segíti ki a szülőket. Köztük két játék van, amely nagyon sok korosztályt a világukba szippantott már. Az egyik a Sims-széria, a másik pedig a Minecraft. Miért szeretik ennyien ezt a játékot? Milyen Minecraftos cuccok jöhetnek szóba annak, aki imádja? Ha mindezekre szeretnél választ kapni, olvass tovább! Mindenre fény fog derülni!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2021.01.04 10:48
Harry Potter ajándékok csakis fanoknak!

Harry Potter varázslatos világa második fénykorát éli. Újra menő minden, ami ebben a témakörben készül, mi pedig tudjuk, kik azok, akik a Harry Potter ajándékoknak leginkább örülnének. Olvass tovább, ha szeretnéd megtudni, melyek a legnépszerűbb termékek ebben a témában, miért érdemes beszerezned őket magatoknak, és hogy mi egyebet érdemes vennetek még otthonra. Ha érdekel, hogyan lepheti el otthonotokat a varázslatos hangulat, olvass tovább! Figyelem, halálfalóknak, mugliknak és Voldemortnak a bejegyzésünk nem lesz olvasható!

Milyen gyerekszoba-kiegészítők kellhetnek a gyerkőcöknek?

Ha most jársz először az oldalunkon, még valószínűleg nem tudod, hogy az itt található termékek segítségével - na meg némi kreativitással - bármelyik gyerekszoba álombéli kuckóvá alakítható. A következőkben minden olyan trükköt és titkot elárulunk, amellyel a Te gyermeked szobáját is varázslatossá teheted! Mi tudjuk, melyek azok a gyerekszoba-kiegészítők, amelyek minden óvodást boldoggá tesznek és azt is, hogy mikre van szüksége egy iskolás gyerkőcnek! Ha szeretnéd megtudni, olvass tovább!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2020.12.11 09:57
A mesés, színes ágyneműk különlegessége

Az ágynemű, bárhonnan is nézzük, ágynemű marad. Sok szülő nem látja az értelmét annak, hogy gyermekének különleges, színes ágyneműt vegyen, hiszen a lényeg, hogy be tudjon takarózni vele a kicsi, és legyen valami a feje alatt. Pedig az ágynemű nem egyszerűen textíliák összessége! A jól megválasztott, mesés, színes ágyneműk nem egyszerűen jobban mutatnak egy gyerekszobában, de képesek némi varázslatot is csempészni az otthonotokba!

A következőkben minden fontosat elárulunk arról, hogy hogyan képes motiválni a csendes pihenőre a gyereket a megfelelő ágynemű, na meg arról is, hogy hogyan válassz a megannyi lehetőség közül!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2020.11.25 08:32
Mit ajándékozz mikulásra és karácsonyra?

Az ünnepek közeledtével mindenki szépen lassan elkezdi összeírni, mit vegyen a rokonainak, barátainak. A “mit kellene ajándékozni” kérdéskör még nagyobb fejtörést okoz akkor, ha a meglepetést egy gyermeknek szánjuk. Álljunk bármilyen rokonságban is az adott picivel, kreatív, olyan tárgyat találni, aminek biztosan örülni fog, igazán nehéz. Nekünk van néhány tuti tippünk, amellyel a mikuláscsomagok különlegesebbé, a karácsonyi ajándékok pedig tuti befutóvá válhatnak! Ha úgy érzed, szükséged van némi inspirációra, olvass tovább!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2020.11.23 10:52
Melyek az ovisok és az iskolások top mesehősei?

A megannyi mese közül nehéz számon tartani, éppen melyik a gyerkőc top mesehőse. Mi ismerjük az éppen legtrendibb meséket, és szeretnénk minden anyukának, apukának, nagynéninek, nagybácsinak, nagymamának és nagypapának segítséget nyújtani, hiszen mi elhivatottan hirdetjük, hogy minden otthonban szükség van egy kis varázslatra, amelyet a különböző mesehősökkel díszített termékek tudnak odavarázsolni.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2020.11.19 09:59
Újra menők a Harry Potter termékek?

Nagyon sok mese, sorozat, film kap új adaptációt. A kiegészítő filmek, könyvek, élőszereplős feldolgozások, új, friss, átdolgozott történetek hatására újabb és újabb termékek kerülnek a piacra, ilyen a Harry Potter is. J. K. Rowling irománya 1997-ben jelent meg az Egyesült Királyságban, majd egy évvel később kezdett az egész világon elterjedni. Nem véletlenül jelent meg néhány évvel később filmes adaptációban is. 

Több mint tíz évvel később vajon még mindig, vagy már megint divat a villám alakú sebhelyű srác és sztorija? Milyen Harry Potter termékeket érdemes beszerezni magadnak vagy a gyermekednek? A következőkből megtudhatod!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2020.10.27 11:11
Hova kerülhetnek Peppa malacos termékek?

Vannak olyan mesék, amelyeken egész korosztályok nőnek fel. Annak idején ilyen volt TV maci, majd a Magyar népmesék, mára pedig a minden kisgyermek kedvenc meséjévé Bing nyuszi és Peppa malac váltak. Mi annál is jobb, ha a gyerekeket elkísérik az ovitól az iskoláig a kedvenc meséik? Az, ha kedvenc meséik hősei mennek velük az úton! Ez hogyan lehetséges? Nos úgy, ha Peppa malacos és egyéb termékeket csempészel a kicsi szobájába! Szükséged van némi inspirációra? Olvass tovább!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2020.10.26 10:20
Hogyan teheted varázslatossá a gyerekszobát?

A szülők nagyon nehéz helyzetbe kerülnek, mikor gyermekükben éledezni kezd saját ízlése. Nehezebbé válik minden beszerzése, hiszen a kicsi egyre konkrétabban tudja kifejezni, mi tetszik és mi nem tetszik neki. Egy biztos, óvodába és iskolába kerülés környékén a legtöbb gyermek szobáját át kell alakítani. Először a babaszábból gyerekszobát, majd kisgyermekszobából nagyfiús/nagylányos szobát kell kreálni.

Na de mi tesz egy helyiséget igazi varázslatos gyerekszobává? Hogyan úszhatod meg a plüssök gyarapítását, ha gyermeked új kedvenc mesehőst választ magának? A következőkben ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz!

 

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2020.10.19 14:17
Miért jó a gumis lepedő?

Minden anyuka próbálja saját és gyermeke életét egyszerűbbé tenni. Az ágyazás problematikája sok generáción át kitartóan okozza a fejfájást minden szülőnek. Mi azonban ismerünk néhány taktikát, amelyekkel az ágyazás sokkal könnyebbé válik majd! A trükkökhöz szükségetek lesz gumis lepedőre is, amiről olvashatsz lentebb néhány sort, hogy miért is szeretik annyian! Ha szeretnéd az ágyazást gyermekednek és magadnak is sokkal könnyebbé, az éjszakai alvást pedig még kényelmesebbé tenni, akkor olvass tovább!!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2020.10.15 12:12
Mikor érdemes csomagban beszerezni a termékeinket?

A kérdés elsőre természetesen nagyon egyszerűen hangozhat. Legtöbben, amikor csomagban szerzünk be valamit, azt azért tesszük, mert így költséghatékonyabban tudunk minden szükséges terméket, kiegészítőt megvásárolni. A csomagos termékeknek azonban nem csak ilyen előnyük van! Attól függően, hogy kinek vagy mire szeretnéd beszerezni, változhatnak a plusz pozitívumok. A következőkben képet kaphatsz arról, hogy oldalunk kínálatából mikor érdemes csomagban venni a termékeket, és néhány hasznos tippel is készültünk!

Fiúknak vagy lányoknak valók az állat mintás termékek?

Amikor egy szülő szeretné boldoggá tenni gyermekét, gyakran keres olyan megoldásokat, amelyek nem nyúlnak mélyen a zsebébe, mégis minőségi beruházást jelentenek. Az állat mintás termékek olyan lehetőséget kínálnak a szülők számára, amelyekkel könnyen, pazarlás nélkül tudnak választani olyan meglepetést, amelynek a gyerek is nagyon örül majd. Na de vajon a kutyusos, cicás, lovas, egyéb termékek fiúsak vagy lányosak?

Hogyan lehet gyerekjáték a leszoktatás a pelenkáról?

Minden kisbaba nagyon édes, és ezzel együtt mindegyikük újabb és újabb kihívások elé állítja a szüleit. Az első kihívás, hogy mikor alussza végig az éjszakát a kicsi. Ha ez megvan, akkor egészen a fogzásig nem is lesz probléma a gyerkőccel. Hogy mi következik ezután? A pelenkától való megválás! A pelenkáról leszoktatás nem olyan nehéz, mint ahogyan azt a hiedelmek tartják, cikkünk elolvasása után pedig reméljük, hogy Te sem fogsz már annyira tartani a témától!

Mikor kell lecserélni a ágyneműhuzatokat gyerekről felnőtt méretűre?

A kellemes éjszakai alváshoz hozzátartozik, hogy miben alszunk. A kényelmes ágynemű, ami tetszik a szemünknek is, elengedhetetlenül fontos. A hosszú és pihentető éjszaka a felnőttek számára is, a gyermekeknek pedig még inkább fontos. Ahogy elérnek egy bizonyos kort, a gyerekek ágyneműhuzatát le kell cserélni gyerekről felnőtt méretűre. Senki nem szeret úgy aludni, hogy kilóg a takaró alól a lába. Hogyan válasszatok az ágyneműk közül? A következőkben választ adunk!

Az őszi és téli idő elengedhetetlen kellékei: polár takaró és gyerek ágytakaró

Ahogy egyre hűvösebb az idő, úgy válik minden anyuka egyre aggodalmasabbá, hogy óvodás/iskolás kis-nagy gyerkőce meg fog fázni éjszaka, ha kitakarózik, vagy délután, miközben a tv varázslata alatt áll. A polár takaró éppen erre a problémára jelent megoldást, ám nem ez az egyetlen kiegészítő, amire szükség van! A már címünkben is emlegetett gyerek ágytakaró két funkcióval bír: éjszaka az ágyon hagyva biztosan melegen tartja a gyerkőcöt, illetve napközben szépen megvédi a kosztól, ráadásul hangulatosabbá is teszi a gyerekszobát.

Miért imádják a Mancs őrjárat termékeket a gyerekek?

Köztudott tény a szülők körében, hogy a legtöbb gyerkőc imádja az állatokat. Szinte nincs is olyan gyermek, aki óvodás korától ne kezdené el rágni a szülei fülét, hogy neki bizony kisállat kell. Ez akkor is megtörténik általában, ha otthon egy szőrös “kistesóval” osztozkodik a szülei figyelmén. A legtöbb gyerkőc éppen ezért szereti a Mancs őrjáratos termékeket, na meg persze magát a mesét is.

A következőkben utánajárunk, miért is olyan szerethető ez a mese és persze annak, hogy gyermeked körül milyen Mancs őrjárat termékekre lehet szükséged!

Milyen ágyneműt szerezz be gyermekednek?

Ahogy egyre idősödnek a gyermekek, annál nehezebb nekik bármit is beszereni. Az ízlésük folyton változik, így lassan egyedül nem fogsz tudni szemetek fényének mindent megvenni. Általában már oviskorban elkezd kialakulni a gyerkőcök saját kis ízlésvilága, amelybe aligha tud beleszólni egy felnőtt. Persze néha muszáj segíteni nekik, például akkor, ha új ágyneműt szeretnél gyermekednek beszerezni. Egy gyermek életében mindenhol szükség van még a mesék megnyugtató, varázslatos világára, mi pedig most beavatunk, hogy miért!

Vajon létezik a Bing nyuszis termékeknél szerethetőbb kiegészítő?

Minden korosztály, minden generáció kötődik valamelyik meséhez. Ami a nagybetűs kedvenc mese. Amiért érdemes korán felkelni, vagy hatalmas nyafogást csapni, hogy még azt az egy részt megnézhesse. A legkisebbek egyik legnépszerűbb meséje a Bing nyuszi kalandjait felölelő mesesorozat. Ez a mese tökéletesen van felépítve, hiszen a pici babák és az óvodások korosztályának szól. A következőkben körüljárjuk, miért is kedveli annyi gyerkőc, és hogy milyen Bing nyuszis termékek kaphatók.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2020.08.13 12:34
Jégvarázs termékek igazi kis hercegnőknek!

Anna és Elza varázslatos világa már 2013 óta varázsolja el a családokat. A Walt Disney ezen alkotása különleges, nem csoda hát, hogy megannyi termék jelent meg itthon ezzel a mintával. Az óvodások és iskolások is nagyon szeretnek ilyen kiegészítőkkel, ilyen ruhákban flangálni, a mi oldalunkon is rengeteg terméket találsz ebben a témában. Igazából miben rejlik a Jégvarázs ereje? Miért szeretne szinte minden kislány Jégvarázs termékeket? A következőkben megpróbáljuk ezt megfejteni.

A leendő Gólkirályok focis ágynemű-garnitúrája

Ahogy telik az idő, egy tökéletes kisfiú hálószoba kialakítása úgy válik egyre nehezebbé. Hiszen ahogy egyre idősödik a gyerek, úgy lesz egyre válogatósabb, hogy mi legyen és mi ne legyen a szobájában. Egy idő után nem lesz már mindegy, hogy mi van a polcokon, a falakon. Ha a Ti kisfiatok is nagy focibolond, akkor szeretnénk megnyugtatni, hogy nálunk mindent megtalálhatsz, amivel berendezheted neki a legtökéletesebb hálószobát! Igen, focis ágynemű-garnitúrát is árulunk! A következőkben találhatsz néhány ötletet, amivel megalkothatod minden idők legtökéletesebb fiús, sportimádó gyerekszobáját!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2020.07.27 11:39
A tökéletes kislány-iskolatáska

Kedves anyuka, kedves kicsi leendő elsős, másodikos, harmadikos, negyedikes hercegnő! Ti már tudjátok, milyen kislány-iskolatáskát választotok? Beszereztetek mindent, amire az év során szükségetek lesz? Esetleg mindenkitől mindenfélét hallottatok, és már azt sem tudjátok, kinek higgyetek? Nos, a sok különböző információ között nagyon nehéz tájékozódni, nehéz eldönteni, kinek van igaza. Ráadásul ami valakinek bevált, az nektek nem biztos, hogy működni fog. Mi itt és most szeretnénk megragadni az alkalmat és körüljárni a témát, mit is érdemes bepakolni egy kislány-iskolatáskába!

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2020.07.17 08:43
Eloszlatjuk a tévhiteket az ovis zsák tartalmáról!

Ahogy egyre közeledik a szeptember, minden bölcsiből immár óvodába induló gyerkőc szüleinek hatalmas dilemmát okoz, hogy mi is kerüljön az ovis zsákba. Éppen ezért be pakolnak mindent, még azt is, amire a kicsinek egész évben talán egyszer lesz majd szüksége. Mi itt és most szeretnénk minden szülőnek segíteni, mit kell és mit felesleges a gyerkőccel küldeni az oviba. Ha nektek is most indul majd első óvodai napjára a szemetek fénye, a következő sorok sokat segíthetnek.

Törölköző szett és más praktikus kiegészítők ovisoknak

Drága anyukák és apukák! Ugye ti is kezdtek szembenézni egyre cseperedő szemetek fényével kapcsolatban azzal, hogy már nem feltétlenül az a tökéletes ruha, köntös, papucs, játék, egyéb kiegészítő, amit Ti jónak gondoltok? Nem kell kétségbe esni, ez teljesen normális. Ahogy a gyerekek egyre nőnek, úgy kezdik kialakítani saját ízlésüket. A legtöbb gyermeknél ez abban nyilvánul meg, hogy gyakorlatilag egyetlen szín és/vagy mesehős köré rendeződik minden. Ezzel szeretik magukat körülvenni otthon és az oviban is. Természetesen mindkét helyen nagyon fontos szerepet kap többek között a tisztálkodás, amihez nálunk édes törölköző szetteket is találhatsz.

 

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2020.03.19 14:15
Érintés nélküli kézbesítés

Érintés nélküli kézbesítés – A COVID-19 koronavírus intenzív európai és magyarországi terjedése miatt a Futárok, a Feladók és a Címzettek, valamint az átvevők egészségvédelme érdekében a GLS megelőző intézkedésként 2020.03.19-től a különleges jogrend fennállásáig bevezeti az aláírás nélküli kézbesítést.

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2020.03.04 12:15
Húsvéti ajándék ötletek 2020

A  Húsvéti ünnepre gondolva nagyon sok minden eszünkbe jut. A tavasz, a feltámadás, húsvéti tojás, húsvéti sonka, locsolás, tojásdíszítés és legfőképpen az ajándékozás. Mikor ünnepeljük idén a húsvétot? Idén 2020. április 12-én, vasárnap lesz. Az ünnepre való készülődés sok esetben nagy munkával jár, és hát valljuk be, az ajándék kiválasztására mindig az utolsó időpontban van lehetőségünk. Ezért szeretnénk már most segíteni abban, hogy a hímes tojás és a tábla csoki mellé, pár hasznos ajándékkal is meg tudd lepni szeretteidet legyen az óvodás, iskolás vagy felnőtt korú. Webáruházunk kínálatából biztos  tudunk ajánlani termék ötletet, amellyel telitalálat lehet az ajándékozás. 

eKing Webáruház
eKing Webáruház
2020.03.04 10:38
Mesefilmek, amikek érdemes lesz megnézni

Itt a 2020, és sorra jönnek ki a mesék a mozikban, amiket érdemes lesz megnézni. Itt az új év, és visszaemlékezve a 2019 évre, eszünkbe jutnak azok a mesék, amik sokszor hoztak vidámságot életünkbe. Ezért arra gondoltunk, kicsit körbe nézünk az interneten, hogy mi is lesz az idei év kínálata és segítséget tudjunk nyújtani a szülőknek, hogy fel tudjanak készülni a mesehősökből és könnyedén tudjanak választani termékeink közül, ezzel okozva örömöt szeretteinek. Sajnos jövőbe látók nem vagyunk, így azokról a mesékről tudunk ajánlót adni, amikről már most így év elején valami információt találtunk.