eKing - Disney ajándék webáruház -Blog

Minden kisbaba nagyon édes, és ezzel együtt mindegyikük újabb és újabb kihívások elé állítja a szüleit. Az első kihívás, hogy mikor alussza végig az éjszakát a kicsi. Ha ez megvan, akkor egészen a fogzásig nem is lesz probléma a gyerkőccel. Hogy mi következik ezután? A pelenkától való megválás! A pelenkáról leszoktatás nem olyan nehéz, mint ahogyan azt a hiedelmek tartják, cikkünk elolvasása után pedig reméljük, hogy Te sem fogsz már annyira tartani a témától!

Mikor kell lecserélni a ágyneműhuzatokat gyerekről felnőtt méretűre?

A kellemes éjszakai alváshoz hozzátartozik, hogy miben alszunk. A kényelmes ágynemű, ami tetszik a szemünknek is, elengedhetetlenül fontos. A hosszú és pihentető éjszaka a felnőttek számára is, a gyermekeknek pedig még inkább fontos. Ahogy elérnek egy bizonyos kort, a gyerekek ágyneműhuzatát le kell cserélni gyerekről felnőtt méretűre. Senki nem szeret úgy aludni, hogy kilóg a takaró alól a lába. Hogyan válasszatok az ágyneműk közül? A következőkben választ adunk!

Az őszi és téli idő elengedhetetlen kellékei: polár takaró és gyerek ágytakaró

Ahogy egyre hűvösebb az idő, úgy válik minden anyuka egyre aggodalmasabbá, hogy óvodás/iskolás kis-nagy gyerkőce meg fog fázni éjszaka, ha kitakarózik, vagy délután, miközben a tv varázslata alatt áll. A polár takaró éppen erre a problémára jelent megoldást, ám nem ez az egyetlen kiegészítő, amire szükség van! A már címünkben is emlegetett gyerek ágytakaró két funkcióval bír: éjszaka az ágyon hagyva biztosan melegen tartja a gyerkőcöt, illetve napközben szépen megvédi a kosztól, ráadásul hangulatosabbá is teszi a gyerekszobát.

Miért imádják a Mancs őrjárat termékeket a gyerekek?

Köztudott tény a szülők körében, hogy a legtöbb gyerkőc imádja az állatokat. Szinte nincs is olyan gyermek, aki óvodás korától ne kezdené el rágni a szülei fülét, hogy neki bizony kisállat kell. Ez akkor is megtörténik általában, ha otthon egy szőrös “kistesóval” osztozkodik a szülei figyelmén. A legtöbb gyerkőc éppen ezért szereti a Mancs őrjáratos termékeket, na meg persze magát a mesét is.

A következőkben utánajárunk, miért is olyan szerethető ez a mese és persze annak, hogy gyermeked körül milyen Mancs őrjárat termékekre lehet szükséged!

Milyen ágyneműt szerezz be gyermekednek?

Ahogy egyre idősödnek a gyermekek, annál nehezebb nekik bármit is beszereni. Az ízlésük folyton változik, így lassan egyedül nem fogsz tudni szemetek fényének mindent megvenni. Általában már oviskorban elkezd kialakulni a gyerkőcök saját kis ízlésvilága, amelybe aligha tud beleszólni egy felnőtt. Persze néha muszáj segíteni nekik, például akkor, ha új ágyneműt szeretnél gyermekednek beszerezni. Egy gyermek életében mindenhol szükség van még a mesék megnyugtató, varázslatos világára, mi pedig most beavatunk, hogy miért!

Vajon létezik a Bing nyuszis termékeknél szerethetőbb kiegészítő?

Minden korosztály, minden generáció kötődik valamelyik meséhez. Ami a nagybetűs kedvenc mese. Amiért érdemes korán felkelni, vagy hatalmas nyafogást csapni, hogy még azt az egy részt megnézhesse. A legkisebbek egyik legnépszerűbb meséje a Bing nyuszi kalandjait felölelő mesesorozat. Ez a mese tökéletesen van felépítve, hiszen a pici babák és az óvodások korosztályának szól. A következőkben körüljárjuk, miért is kedveli annyi gyerkőc, és hogy milyen Bing nyuszis termékek kaphatók.

eKing Webáruház
2020.08.13 12:34
Jégvarázs termékek igazi kis hercegnőknek!

Anna és Elza varázslatos világa már 2013 óta varázsolja el a családokat. A Walt Disney ezen alkotása különleges, nem csoda hát, hogy megannyi termék jelent meg itthon ezzel a mintával. Az óvodások és iskolások is nagyon szeretnek ilyen kiegészítőkkel, ilyen ruhákban flangálni, a mi oldalunkon is rengeteg terméket találsz ebben a témában. Igazából miben rejlik a Jégvarázs ereje? Miért szeretne szinte minden kislány Jégvarázs termékeket? A következőkben megpróbáljuk ezt megfejteni.

A leendő Gólkirályok focis ágynemű-garnitúrája

Ahogy telik az idő, egy tökéletes kisfiú hálószoba kialakítása úgy válik egyre nehezebbé. Hiszen ahogy egyre idősödik a gyerek, úgy lesz egyre válogatósabb, hogy mi legyen és mi ne legyen a szobájában. Egy idő után nem lesz már mindegy, hogy mi van a polcokon, a falakon. Ha a Ti kisfiatok is nagy focibolond, akkor szeretnénk megnyugtatni, hogy nálunk mindent megtalálhatsz, amivel berendezheted neki a legtökéletesebb hálószobát! Igen, focis ágynemű-garnitúrát is árulunk! A következőkben találhatsz néhány ötletet, amivel megalkothatod minden idők legtökéletesebb fiús, sportimádó gyerekszobáját!

eKing Webáruház
2020.07.27 11:39
A tökéletes kislány-iskolatáska

Kedves anyuka, kedves kicsi leendő elsős, másodikos, harmadikos, negyedikes hercegnő! Ti már tudjátok, milyen kislány-iskolatáskát választotok? Beszereztetek mindent, amire az év során szükségetek lesz? Esetleg mindenkitől mindenfélét hallottatok, és már azt sem tudjátok, kinek higgyetek? Nos, a sok különböző információ között nagyon nehéz tájékozódni, nehéz eldönteni, kinek van igaza. Ráadásul ami valakinek bevált, az nektek nem biztos, hogy működni fog. Mi itt és most szeretnénk megragadni az alkalmat és körüljárni a témát, mit is érdemes bepakolni egy kislány-iskolatáskába!

eKing Webáruház
2020.07.17 08:43
Eloszlatjuk a tévhiteket az ovis zsák tartalmáról!

Ahogy egyre közeledik a szeptember, minden bölcsiből immár óvodába induló gyerkőc szüleinek hatalmas dilemmát okoz, hogy mi is kerüljön az ovis zsákba. Éppen ezért be pakolnak mindent, még azt is, amire a kicsinek egész évben talán egyszer lesz majd szüksége. Mi itt és most szeretnénk minden szülőnek segíteni, mit kell és mit felesleges a gyerkőccel küldeni az oviba. Ha nektek is most indul majd első óvodai napjára a szemetek fénye, a következő sorok sokat segíthetnek.

Törölköző szett és más praktikus kiegészítők ovisoknak

Drága anyukák és apukák! Ugye ti is kezdtek szembenézni egyre cseperedő szemetek fényével kapcsolatban azzal, hogy már nem feltétlenül az a tökéletes ruha, köntös, papucs, játék, egyéb kiegészítő, amit Ti jónak gondoltok? Nem kell kétségbe esni, ez teljesen normális. Ahogy a gyerekek egyre nőnek, úgy kezdik kialakítani saját ízlésüket. A legtöbb gyermeknél ez abban nyilvánul meg, hogy gyakorlatilag egyetlen szín és/vagy mesehős köré rendeződik minden. Ezzel szeretik magukat körülvenni otthon és az oviban is. Természetesen mindkét helyen nagyon fontos szerepet kap többek között a tisztálkodás, amihez nálunk édes törölköző szetteket is találhatsz.

 

eKing Webáruház
2020.05.25 09:35
Mire van szükségünk az ovikezdéshez?

Az óvodakezdés a szülőknek egy különleges és nehéz feladat, a gyermeknek pedig egy mérföldkő az életében. Ezért fontos, hogy szülőként gondoskodjunk arról, hogy megteremtsük a harmóniát, biztosítsuk a gyermek számára, hogy a lehető legkönnyebben elfogadja a változást.  Ezt nagymértékben segítheti például egy otthonról ismert, megszokott ágynemű, ágyneműhuzat  mellyel a beszoktatást is megkönnyíthetjük.

eKing Webáruház
2020.03.19 14:15
Érintés nélküli kézbesítés

Érintés nélküli kézbesítés – A COVID-19 koronavírus intenzív európai és magyarországi terjedése miatt a Futárok, a Feladók és a Címzettek, valamint az átvevők egészségvédelme érdekében a GLS megelőző intézkedésként 2020.03.19-től a különleges jogrend fennállásáig bevezeti az aláírás nélküli kézbesítést.

eKing Webáruház
2020.03.04 12:15
Húsvéti ajándék ötletek 2020

A  Húsvéti ünnepre gondolva nagyon sok minden eszünkbe jut. A tavasz, a feltámadás, húsvéti tojás, húsvéti sonka, locsolás, tojásdíszítés és legfőképpen az ajándékozás. Mikor ünnepeljük idén a húsvétot? Idén 2020. április 12-én, vasárnap lesz. Az ünnepre való készülődés sok esetben nagy munkával jár, és hát valljuk be, az ajándék kiválasztására mindig az utolsó időpontban van lehetőségünk. Ezért szeretnénk már most segíteni abban, hogy a hímes tojás és a tábla csoki mellé, pár hasznos ajándékkal is meg tudd lepni szeretteidet legyen az óvodás, iskolás vagy felnőtt korú. Webáruházunk kínálatából biztos  tudunk ajánlani termék ötletet, amellyel telitalálat lehet az ajándékozás. 

eKing Webáruház
2020.03.04 10:38
Mesefilmek, amikek érdemes lesz megnézni

Itt a 2020, és sorra jönnek ki a mesék a mozikban, amiket érdemes lesz megnézni. Itt az új év, és visszaemlékezve a 2019 évre, eszünkbe jutnak azok a mesék, amik sokszor hoztak vidámságot életünkbe. Ezért arra gondoltunk, kicsit körbe nézünk az interneten, hogy mi is lesz az idei év kínálata és segítséget tudjunk nyújtani a szülőknek, hogy fel tudjanak készülni a mesehősökből és könnyedén tudjanak választani termékeink közül, ezzel okozva örömöt szeretteinek. Sajnos jövőbe látók nem vagyunk, így azokról a mesékről tudunk ajánlót adni, amikről már most így év elején valami információt találtunk.

Mesés ágyneműk mesés árakon - Minden ágyneműhuzat és lepedő termékünk akcióban!

Kiváló minőségű ágyneműhuzatainkkal  és lepedőinkkel egységes mesehős stílust adhatsz a gyerekszobának és ezt mind most kedvező áron! Ha szülinapra, névnapra vagy más alkalomra keresel valami szuper ajándékot, itt biztosan megtalálod, ráadásul mesés hangulatban. Termékeinket egyaránt ajánljuk felnőtt, ifjúsági illetve óvodás korosztályoknak. Gyerekszoba és gyerek divat kiegészítők, ovis és sulis cuccok és party kellékek óriási választékban. Ovis méretű ágyneműhuzataink nem csak otthon lehet a gyermekágy dísze, hanem az oviba is aludhat benne a gyermek ezzel biztosítva számára az otthoni hangulatát és nyugodt pihenését. Egy hosszú nehéz nap után nem vágyunk többre, mint bebújni este a jó meleg ágyikóba és ezt még kellemessebbé tudja tenni egy szép meleg puha ágynemű melyről a kedvenc állatunk nézz vissza ránk. Ha szereted az állatokat, legyen az akár kutya, cica akár egy dzsungel majom esetleg egy jegesmedve de nem riadsz vissza egy gyönyörű ragadozó oroszlántól sem,  ezek közül bármelyik mintájú termékünkkel díszitheted és varázsolhatod hangulatossá hálószobádat. Szeretsz sokat utazni? Vagy csak szeretnél a eljutni nagyvárosokba? Ehhez is tudunk ötleteket adni, hogy esténként akár New York utcáin érezhesd magad.  Ehhez társulnak a család-barát áraink, amit a legkedvezőbb árakkal, akciókkal tudunk biztosítani és ezzel igyekszünk kedveskedni látogatóink számára melyet az akciós termékek között megtalálsz.