Medence és Strandjáték

Medence és strandjáték – így lesz igazi a nyár!

Ha végre itt a nyár és meleg az idő… Oké-oké, lehet elég, ha csak a mi fülünkben cseng ez a régi dalocska! Ha már azonban szóba kerül a nyár, ha otthon legalább egy gyerkőc van, akkor biztos, hogy már most azon töröd a fejedet, hogy mit fogsz vele kezdeni, mikor kitör a kánikula. Nos az biztos, hogy medencére és strandjátékra szükséged lesz. 

A következőkben a legfontosabb strandeszközökről lesz szó, tekintsd bejegyzésünket nyári kisokosnak! 

A legkisebbek nyara

Velük talán még a legyszerűbb, akár otthon, akár a nyaralóban töltitek az időt. Érdemes csupán egy gyerekmedencét beszerezni, amit langyos vízzel és műanyag játékokkal töltsetek fel. Ha strandra mentek, akkor karúszót és/vagy úszógumit is vigyetek.

Óvodásokkal az élet már nem ilyen egyszerű!

Az ovisokat már bizony le kell rendesen kötni. Ne aggódj, itt nálunk mindent megtalálhatsz. A nyár varázslatos időszak minden gyerkőc életében, így ehhez méltó kiegészítőkkel érdemes ünnepelni. Mi is lehetne erre alkalmasabb, mint a mesefigurákkal díszített strandjátékok és kiegészítők? Webáruházunk kínálatában csak olyan kiegészítőket találhatsz, amelyek ilyen varázslatosak. 

Egy óvodás gyerkőccel a strandon az előbb már említett karúszókat és úszógumit még egy-két dologgal ki kell egészíteni. Mind közül a legfontosabb persze a strandlabda! Mi mással lenne viccesebb játszani, mint ezzel?!

Így válassz medencét és strandjátékot!

Ha van nyaralótok, vagy esetleg kertes házban éltek, akkor a gyerekmedence egy elengedhetetlen része a nyárnak. Ebben egyébként akár Ti is hűsölhettek, a legtöbb medence ugyanis méreteinek hála kényelmes egy gyerek mellett egy vagy két felnőttnek is. A kicsik ráadásul sokkal jobban élvezik a játékot, ha ott pancsolsz vele Te is! A medence és strandjáték azonban egyáltalán nem elég ahhoz, hogy tökéletes legyen a nyár.

Ez kerüljön a strandtáskába!

  • A nyaraknak talán egyetlen kiegészítője van, amely mindig mindenkinek eszébe jut. Ez nem más, mint a naptej. Ne feledd, hogy érdemes nektek is a gyerekkrémet használni, ezek ugyanis a legkíméletesebbek a bőrrel úgy, hogy közben a legmagasabb védelmet biztosítják.
  • A naptej után a pokróc a legfontosabb, amelyre le tudtok pakolni, amin sokkal kellemesebb napozni és nassolni is.  
  • Érdemes enni-innivalót is eltennetek. Semmi romlandót persze, de néhány nasi és néhány palack, az előző este a fagyasztóba tett víz vagy limonádé életmentő lesz. Miért fagyaszd le? Mert a kánikulában pont addigra lesz jéghideg innivaló belőle, mire megszomjazol!
  • A strandra mindenképpen vigyetek magatokkal egy mesefigurás törölközőt is! A legjobb, ha olyan darabot választotok, amelynek kapucnija is van. Sok gyerkőc akkor fázik meg - igen, akár kánikulában is -, amikor kijön a vízből. Hogy miért a mesehősös darabot vigyétek? Mert ezt biztosan szívesebben használja majd a gyerek.
  • Végül, de nem utolsósorban kelleni fog néhány játék is. Akkorra, amikor a strandlabdával és egyéb, úszásra képes dologgal már meguntátok a játékot. A kártya és az úti társasjátékok a legalkalmasabbak ilyenkor, hiszen ezek kis helyen is elférnek.

Nyugodt strandolás gyerekekkel?

Erre is van egy jó tanácsunk! Csupán a létszámra kell odafigyelnetek! Két dolog fontos: a gyerkőcnek mindig legyen ott legalább egy, de inkább két barátja, így nem nektek kell kifárasztani a sok játékkal. A másik pedig, ami ennél is kardinálisabb: mindig több felnőtt legyen a strandon, mint gyerek, így valaki mindig a kicsiken tudja tartani a szemét.