Tolltartók

Tolltartók

Az iskolai felszerelés egyik legfontosabb eleme a tolltartó. Ez az, ami nélkül nem lehet elindulni, hiszen a sok okosságot, amit tanulnak az iskolában, azt csak a tolltartóban tárolt ceruzák egyikével lehet leírni!

Nem mindegy persze, hogy milyen tolltartóval indul el a gyermek az első iskolai napjára. Ha igazán stílusosan akarod elindítani a tanulás rögös útján, nézz körül oldalunkon, és találd meg az ő legkedvesebb mesehőseivel díszített tolltartót, táskát egyéb iskolai cuccot, amire szüksége lehet! Kínálatunkban találhatsz lányos és fiús mintával ellátott darabokat is, böngésszetek együtt!

Hogyan válassz tolltartót gyermekednek?

A kérdésünk igencsak egyszerűnek tűnhet, sokan bizonyára már vágják is rá a választ: “hát megkérdezem a gyereket, melyik tetszik neki és kész”, pedig ez a kérdés ennél egy kicsivel azért bonyolultabb. Manapság már több különböző típusú tolltartót lehet találni, ezek mindegyike kicsit eltérő funkció szerint használható. A legtöbb szülő talán ott vesztette el a fonalat tolltartók terén, miszerint van töltött és töltetlen kivitel.

Milyen tolltartók közül lehet választani?

  • 3D tolltartó
    A jelenleg kapható legkülönlegesebb típus. A töltött verziókban mindent meg lehet találni, amire csak szüksége lehet egy gyermeknek az alsó tagozatban! Ez a kiegészítő az olasz GIOTTO márka ceruzáival és filceivel van töltve. A tolltartó tartalmaz: 8 db színes és 1 db grafitceruzát, 8 db színes filctollat, 1 db radírt, 1 db hegyezőt, 1 db vonalzót és 1 db kék tollat.

  • Kihajthatós tolltartó
    A lehető legcsajosabb tolltartó mind közül! Szépen rendezetten lehet benne elfektetni minden iskolaszert, a töltött verziók esetében 12 db filctollal, 1 db tollal, 1 db grafitceruzával, 1 db hegyezővel, 1 db vonalzóval, 1 db órarenddel és 10 db színes ceruzával érkezhet akár házatokhoz.

  • Emeletes tolltartó
    Az ilyen tolltartók az igazán kreatív, sokat rajzoló gyerkőcöknek lettek kitalálva. A két- és háromemeletes tolltartókban sokkal több minden elfér, mint egy átlagos verzióban. A háromemeletesben 1 db ollót, 1 db órarendet, 1 db piros és egy 1 db kék tollat, 18 db színes ceruzát és ugyanennyi filcet, illetve hegyezőt és radírt találhatsz. A kétemeletes verziókban pedig 10 db színes ceruzát és ugyanennyi filctollat, illetve kék tollat, grafit ceruzát, vonalzót, hegyezőt és egy jegyzettömböt is találhattok.

  • Henger alakú tolltartó
    Ez a kicsit rendetlenebb gyermekek tolltartója, azoké, akik nem szeretnek szépen precízen elpakolni maguk után. Ezekbe a tolltartókba egymás után bele kell dobálni mindent, amit az éppen aktuális órán használt, és már mehet is játszani a barátaival.

  • Töltetlen tolltartó
    Ha a tanító néninek különleges kérései vannak, amelyeket nem tartalmaznak a már berendezett tolltartók, akkor érdemes ezt beszerezni, majd külön-külön minden írószert megvenni hozzá. Erre a célra egyébként a fentebb említett hengeres fajta is kiválóan alkalmas.

 

Ezekre az iskolaszerekre lehet még szükséged

Az első iskolakezdés a legtöbb gyerkőcnek egy félelmetes, mégis különleges időszak kezdetét jelenti. Azért, hogy egy kicsit könnyebb lehessen, érdemes a kedvenc mesehőseivel ellátott iskolaszereket beszerezni. Iskolatáskára, tisztasági zsákra és tornazsákra biztosan szüksége lesz, illetve ha egyszer elfogy majd az a sok-sok színes ceruza és grafit, tőlünk ezeket is be tudjátok szerezni. 

Ne felejtsétek el az iskolatáskát, amelyben minden tankönyv, tolltartó, na meg az uzsi is elfér!