Fürdőlepedő (pamut)

Ebben a kategóriában a puha pamut fürdőlepedők közül válogathatsz. Arra törekszünk, hogy a gyerekek által közkedvelt mesehősök mind megtalálhatóak legyenek kínálatunkban. A legnépszerűbb mesék által mintázott lakástextil, Disney és license termékeket egy helyről tudod igényeid szerint megvásárolni. Ha nem szeretnéd végigböngészni a teljes lakástextil választékunkat, akkor itt egy helyen megtalálod a fürdőlepedőket.

Ha 100% pamut, gyorsan száradó, bőrbarát fürdőlepedőket keresel gyermeked számára, ezen az oldalon megtalálod. Természetesen külön fiúk és lányok részére, így könnyebben és célzottabban kereshetsz.

Webáruházunkban mesehős- és állatmintás törölközők széles választékát találod, rengeteg színben és mintával. A fürdőlepedőre a kiváló nedvszívó képesség és puha tapintás jellemző. 100%-ban pamutból készül, ezáltal bőrbarát és környezetkímélő is.

Fürdőlepedőink ideálisak strandoláskor, a medencéből kijövet beleburkolózni, a tengerparton leheveredni rá vagy az esti pancsolás után. 

Természetesen mosógépben moshatóak és szárítógépben száríthatóak. A sokadik mosás után is úgy néznek ki, mint új korukban.

Nem csupán a óvodás korosztály számára alkalmasak, de a tizenéveseknek is örömet szerezhetünk velük. Ajándéknak is tökéletesek.

A fürdőlepedő kategóriában külön találod a fiúknak és lányoknak való termékeket, valamint az állatmintásakat is külön csoportba tettük, ezzel megkönnyítjük a válogatást.

Ha visszalépsz egy kategóriát és a törölközőkre kattintasz, akkor színben és mintában passzoló arc- és kéztörlőt is találhatsz, hogy a fürdőszobában összeillő törölközők várják gyermeked. Sőt, egy kis plusz varázslattal biztos könnyebben tudod rávenni a rendszeres kézmosásra, ha beveted a mágikus kéztörlőt. Csak merítsd vízbe, és a nedvesség hatására egy 30x30 cm méretű törölközővé alakul át, így máris izgalmasabb lesz a kézmosás. 

Szintén a törölközőknél találod a poncsókat is, melyek ideálisak nyaraláskor. Mikor a gyerkőcöt végre kiimádkozod a vízből és didereg, csak gyorsan ráadod a kapucnis, pihe-puha poncsót. 

Fürdőlepedők fiúknak

Választékunkban a kisfiúk körében aktuális kedvenceket gyűjtöttük össze, tudjuk, kiért rajonganak és melyek az általuk kedvelt mesék. Arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja a saját kedvenc mesefigurás fiús fürdőlepedőjét, ezért folyamatosan bővítjük a választékunkat.

Például Mini Supermaneknek természetesen Supermanes fürdőlepedő dukál egy fürdés után.

Disney Verdák sem hiányozhat a törölközőinkről, a fiúk kedvenc piros versenyautójával.

Fürdőlepedők lányoknak

Természetesen a kislányoknak is igyekszünk a kedvenc mesehősök, karakterek széles palettáját kínálni a lányos fürdőlepedőkön.

A lányok körében Minnie egér nagy kedvenc. Öröm lesz vele megtörölközni este fürdés után vagy a strandon. 100% puha, bőrbarát pamut, ami gyorsan szárad.

A Disney Jégvarázs töretlenül a kislányok kedvence, ha ez nálatok is így van, biztosan örömet okozol neki egy ilyen törölközővel. Váltsd valóra gyermeked álmát, ha rajong Elsáért és Annáért, akkor egy kattintással tedd a kosárba az Elsa hókirálynő, Anna hercegnő és Olaf hóember mintás fürdőlepedőt. Nemcsak a mintája fogja lenyűgözni, hanem a puhasága is.

Bing nyuszi történeteit szinte minden gyermek ismeri, fiúk, lányok körében egyaránt ismert, ezért fiús és lányos változatban is kínáljuk.

Állatos fürdőlepedők

Azokra a gyerekekre is gondolunk, akik nem kimondottan egy-egy mesekaraktert szeretnének látni a használati tárgyaikon, hanem a kedvenc kisállatukat. Nekik külön, egy csokorba gyűjtöttük, így minden ló, kutya, cica és egyéb házi kedvenc megtalálható a fürdőlepedőkön.