BLACK FRIDAY 2020

Miért imádják annyian a Black Fridayt?

Sokszor, sok helyen halljuk, hogy Black Friday. Halljuk a hirdetésekben, reklámokban, de vajon mi ez? A Black Fridayt mindenki nagyon várja, hiszen egy nagyon különleges nap! A következőkben körüljárjuk a fogalmát, na meg azt is eláruljuk, hogy miért érdemes ilyenkor ellátogatnod akár oldalunkra is. Ha most jársz először nálunk, akkor is érdemes tovább olvasnod! Eláruljuk ugyanis, melyek azok a termékeink, amelyeknek minden gyermek örül, és amelyeknek haszna is lehet a háztartásotokban! Olvass tovább, hogy mindent megtudhass!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Mi is az Black Friday?

A Black Friday, azaz Fekete Péntek kifejezés a hatalmas leárazások néhány napjának összefoglaló neve. Ahogyan arra a neve is utal, általában ez egy pénteket és az ezt követi hétvégét szokta jelenteni. Ilyenkor minden üzlet és webshop, aki meghirdeti ezt a napot, rengeteg termékét kedvezményes áron kínálja vásárlóinak.

Mekkora árleszállításról beszélünk? Általában 40-50-60%-ról, de vannak termékek, amelyek a 80-90%-os árleszállítást is megélik. Megéri ilyenkor tartani a nagybevásárlásokat, hiszen minden, amire szükség lehet a konyhában, a fürdőben, az iskolában vagy óvodában, illetve a hálóban, a kisgyermekek vagy épp magunk körül, az ilyenkor nagyon baráti áron lehet a miénk.

A gyerekek holmiját beszerezni a legnehezebb. A helyzet az, hogy a kisgyermekek mindent megadnának azért, hogy a lehető legtöbb dolog, ami őket körülveszi, kedvenc mesehőseikkel legyen díszítve. Sajnos azonban a Disney és egyéb mesés kiegészítők hihetetlenül mélyre képesek nyúlni a szülők pénztárcájába, amiért a legtöbben nem szívesen szereznek be ilyet a gyerkőcnek.

 

Milyen nálunk egy Black Friday?

Leárazások! Mindenfelé leárazások! Ha van olyan termék az oldalunkon, ami nagyon tetszik, és nem találtad az Őrült akció menüpontunk alatt, akkor érdemes ilyenkor is ránézni, ugyanis a Fekete Péntek a legtöbb termékünket utol szokta érni. 

Na de milyen termékekről is van szó? Oldalunk elkötelezett híve annak, hogy bizony minden háztartásnak szüksége van némi mágiára! Nálunk minden termékről mesehősök mosolyognak vissza, a gyermekek legnagyobb örömére! Bármi is legyen éppen a kedvenc, nálunk biztosan találtok valamit, amit az imádott hős díszít!

Mit érdemes beszerezni?

Nagyon sokszor az a helyzet, hogy a gyerkőc ugyan szeretne mesehősös mindenfélét a szobájába, ám ezek a dolgok igencsak borsosak, ráadásul teljesen feleslegesek. Arra azonban nem gondol a legtöbb szülő, hogy a gyerekek nem csupán a plüssöknek és haszontalan műanyag játékoknak örülnek! A legtöbb gyerkőc már attól nagyon boldog, ha kedvenc hősük visszamosolyog rájuk az ágyneműjükről! Ráadásul kedves szülők, van még egy jó hírünk!

A hasznos mesehősök

Vannak olyan termékek, amelyek hihetetlenül könnyen képesek motiválni a gyermekeket. Ilyen lehet például egy Bing nyuszis kulacs! Pici, jól néz ki, a gyerek könnyen használja, és mivel Bing van rajta, szívesen veszi a kezébe. A kulacsból inni kell, és már csak azért is inni fog belőle, hogy használja! Emelett persze meg kell érte dicsérni, ám a mozdulat elvégzéséhez elegendő motiváció a mesehős is.

Ez persze csupán egy a megannyi példa közül. Mivel lehet még motiválni a gyerekeket? Mi az, amiket érdemes Black Friday alkalmával keresni az oldalunkon? Nos, erről korábban már írtunk! Előző bejegyzésünkben mindenre választ kaphatsz! Ne vesztesztegesd az időt, a következő Black Friday már közeleg!